Orbán Viktor Európa legbefolyásosabb politikusa?
Figyelt kérdés
2019. dec. 27. 22:38
2/21 anonim válasza:
Persze
Én meg Palvin Barbara vagyok
3/21 anonim válasza:
Ezt csak az MTV1 próbálja elhitetni. Mármit azokkal akik nézik. Egyébként mindenhol lesajnálják a csórikámat, csak vannak annyira udvariasak, hogy nem mondják a szemébe.
4/21 anonim válasza:
Dr orbán Viktor Mihály Európa legjelentéktelenebb politikusa.
5/21 anonim válasza:
Ellenzéki barátaim (én is ellenzéki vagyok) rendre elkövetik azt a hibát, hogy lebecsülik Orbán Viktort. Én nem teszem ezt. Ujhelyi Pistával beszélgettem egyszer erről, ő azon kevés politikustársaim egyike aki nem követi el ezt a hibát.
Orbán Viktor minden kétséget kizáróan Európa egyik legtehetségesebb politikusa. Függetlenül attól, hogy szeretjük-e vagy sem. Az ellenzéki oldal összetehetné a két kezét, ha lenne egy ilyen tehetséges politikusunk. Egyedül talán Gyurcsány érhet fel vele tehetségben és retorikában.
6/21 anonim válasza:
Gyurcsány minden szinten és mértékben felülmúlja Orbán Viktort
8/21 anonim válasza:
Kedves troll-barátom! Orbán Viktor Magyrország legbefolyásosabb és legsikeresebb politikusa. Mivel uniós tisztséget eddig nem vállalt, így az ország méretei alapján nemigen lehetne Európa legbefolyásosabb politikusa, főleg úgy, hogy az EU-n kívüli Oroszországot és Törökországot (na meg rövidesen Nagy-Britanniát is) ide számítjuk. Az viszont mindenesetre beszédes, hogy amikor Macron az EU 2 lehetséges irányáról beszélt, akkor saját magát, illetve Orbánt nevezte meg, mint vezéralakot...
9/21 anonim válasza:
Macron is egy kétszinű gerinctelen alak. Akkor éppen orbán támogatása kellett neki valami miatt. Máskor meg ezerrel fikázta.
10/21 anonim válasza:
#6: Ivásban, hazudozásban és szemkilövetésben biztos. És a népszerűtlenségi listákon sem adja át hosszú évek óta a helyét Orbánnak (meg úgy általában senkinek). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!