Puzsért miért engedték egyáltalán indulni?
Puzsért senkinek sem kell bemutatni. Egy frusztált, ordibáló, liberális senkiházi aki mindenkit kritizál aki kicsit is többre vitte mint ő. Szidta a Dévényi Tibort aki a legnépszerűbb műsorvezető volt és minden gyereknek teljesült a kívánsága. Mindenki szerette őt, erre jön Puzsér és beléáll. Puzsér az emberek számára szent dolgokba törli bele a lábát pl olyan népszerű zenekarokba mint az Irigy Hónaljmirigy és még lehetne sorolni. Látszik rajta, hogy valami nincs rendben vele.
Főleg azt tartom szomorúnak, hogy a fiatalok ennyire szimpatizálnak Puzsérral. Én azt nem értem, hogy a kormány miért nem tett ellene semmit? Komolyan ilyen mélyre süllyedt a politika, hogy ilyen emberek indulhatnak?
"Én azt nem értem, hogy a kormány miért nem tett ellene semmit? Komolyan ilyen mélyre süllyedt a politika, hogy ilyen emberek indulhatnak?"
Azért, mert a kormány érdeke volt Puzsér Róbert és Berki Krisztián indítása a főpolgármester választáson.
Budapesten a csodafegyverét vetette be a kormány Puzsér Róbert személyében, aki eleinte az LMP és a Jobbik támogatását is megkapta! Bíztak benne, hogy össze ugrasztja az ellenzéket (LMP-t és a Jobbikot a többi párttal) és az összefogás országszerte sikertelen lesz, Budapesten pedig Tarlós győzelmét garantálja az indulása, mert a Karácsony Gergely ellen uszított fiataloknak és bizonytalan szavazóknak a támogatását megszerzi majd. Hatalmas kudarc volt szerencsére, 5 százalékot sem sikerült elérnie Puzsérnak, Berkinek pedig 1 százalék se jött össze.
Ezzel ráadásul Puzsér a korábbi szimpatizánsait is elveszítette, mert folyamatosan Karácsony Gergely főpolgármester jelöltet kritizálta Lokálba való stílusban, miközben Tarlósról alig beszélt.
@10:17
Tarlósról is elég sokat beszélt és kritizálta, csak nem a szocis szemelelnzős narratívából kéne nézni a világot.
"Tarlósról is elég sokat beszélt és kritizálta"
Még mindig ki van adva utasításba a Lendvay utcából nektek hogy Puzsért védeni kell minden fórumon és azt kell róla mondani, hogy ő teljesen független és civil?
A csúfos bukása után visszavonult a politikai karrierjétől, újra azt csinálja, amihez valójában ért: celebeket és bulvárműsorokat kritizál.
Nem engedélyhez kötött a főpolgármesteri tisztségre való indulás... Vagy szerinted kinek az engedélye kell hozzá?
"Komolyan ilyen mélyre süllyedt a politika, hogy ilyen emberek indulhatnak?"
Mint Tarlós, Karácsony, Puzsér meg Berki? Hát látod... Ezt tudja a politika kitermelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!