Melyek a legalulfizetettebb foglalkozások Magyarországon?
Figyelt kérdés
Pályakezdő középiskolai (magyar)tanárként jelenleg 135 ezer forintot keresek havonta. Ez adta az ötletet ahhoz, hogy feltegyem a kérdést.2019. dec. 23. 16:06
11/16 anonim válasza:
Tizedik válaszoló. Ezért tart itt minden, mert sokan gondolkodnak úgy, mint te. Sajnos. Igazi proletár vagy.
12/16 anonim válasza:
Egy kezdő rendőr Budapesten 130 ezret keres, szerintem ez eléggé alulfizetett. Meg ha jól tudom a védőnők is iszonyat keveset keresnek.
13/16 anonim válasza:
Én csak azt tudom melyik egy rendkívül felülfizetett, gépkocsivezetőként 8 általánost + jogosítványt igénylő munkakörben kapok kézbe havi 700 ezret.
14/16 anonim válasza:
Nos aki szerint nincsen szükség Magyar tanárra az kérem fejtse ki hogy gondolta?
Ilyen erővel matek, biológia, fizika, kémia tanárra sincs szükség hiszen nem termelnek "hasznot" őőő ja várj csak !
Nem pont ők azok akik az alapvető ismeretekre és műveltségre tanítanak? Érdekes lenne pl egy mérnök aki nem tudja kiszámolni mennyi 3x3 mert nem tanították meg neki az ilyen alapvető dolgokat.
A logikátokból kiindulva nyugdíjasokra sincsen szükség igaz? Akkor ha a szüleitek elérik a 60-65 éves kort mit javasoltok ti állatok? Állami eutanáziát? Vagy szépen csendben vágják fel az ereiket?
NORMÁLISAK VAGYTOK TI????
Ezt hozta 10 év fidesz, a legbüdösebb komcsi világnézetet a kisztitkártól egyenesen!
15/16 anonim válasza:
10-es!Ki a fa*zt érdekel, hogy te mennyit adnál egy magyartanárnak! Te egy primitiv, ostoba, ócska proli vagy! Én meg neked még a nyugdíjminimumot se adnám meg, mert annyit se érsz!Ne szólj hozzá az ilyen, neked nagyon magas szintű témákhoz, erősen meghaladja a képességeidet! Menj vissza az árokpartra kapirgálni, az a maximum, amire képes vagy!
16/16 anonim válasza:
Állami szférát el kell kerülni. Pl: a szememben egy tanàrnak hatalmas felelôssége van mivel az ország jövőjét képzi. De ennyi pénzért senkinek sem kell feláldozni magát. 25 évesen a 130 ezréből már egy garzont sem tud kifizetni sajnos. Saját lakás meg hasonlókra való spórolást meg egy életre el is felejtheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!