Ha Magyarország keresztény ország, miért van annyi ateista?
"Érdekes ilyenkor a kapzsiságra van fogva a legyilkolt milliók a szovjet kommunista keresztényüldözés viszont "ateista" gyilkosságként van feltüntetve! KETTŐS MÉRCE!"
Mivel a kedves spanyolok tonnaszám vitték az aranyat az anyaországba (ami hatalmas inflációt okozott), ezért nehéz elhinni, hogy nem az arany miatt gyilkolták az őslakosokat.
"Megint egy másik vallással próbálod takargatni a keresztény népirtásokat és brutális kínzásokat, a legbrutálisabb kínzóeszközöket PAPOK! találták fel és nem mentség hogy feltalálták a barátok a sajtot."
Nem takargatom, csak azt nézem, hogy melyik vallás MA hogyan is áll ezekkel a dolgokkal. Évszázadokkal ezelőtt mindkettő véres volt. De mi a helyzet manapság? Arról talán én tehetek, hogy napjainkra a kereszténység azokban a dolgokban merül ki amiket már leírtam, az iszlám pedig nem?
"Megint egy másik vallással takargatod! A muszlimok cselekedeteiért még mindig nem felelünk..."
Európában az utóbbi években több százan haltak meg a muszlimok miatt. Mi a helyzet a keresztényekkel? Hány európait öltek meg mondjuk 2015 óta? Hangsúlyozom, azt kell nézni, hogy mi van NAPJAINKBAN.
"Ez ferdítés, még Adolf is kereszténynek vallotta magát! A szervezett ellenállási szövetkezeteket üldözték akik a bütykére léphettek, a náci Németországba nem volt tiltott a templomba járás SŐT! minden századnak-ezrednek volt tábori lelkésze, nézz utána nyugodtan."
Ezt tudom, de ennek ellenére mégis elzárattak papokat, és felszámolták a keresztények ifjúsági szervezeteit is.
"Jelenleg csak diszkriminálják a nem keresztény lakosságot, lásd kikövetelték az adómentességet, kikövetelték az egyházi iskolák 3x os anyagi támogatást kapnak az államtól. A vatikán annyit költ a papjai szexuális zaklatás pereire és kártérítéseire mint adakozásra!"
Azt kérdeztem, hogy hol rendeztek a keresztények vérfürdőt legutóbb? Nem azt, hogy milyen előjogokat szeretnének.
"Maradj tényszerű és ne a muszlimokat próbáld mocskolni, mindig is európa részei voltak vagy mert hódítottak vagy mert kereskedtek."
Eddig azt tettem, de olyan mintha a mondandóm 1% bírnád felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!