Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarország keresztény...

Ha Magyarország keresztény ország, miért van annyi ateista?

Figyelt kérdés
Én sem vagyok vallásos, hülyeségnek tartom az egészet.
2019. dec. 23. 15:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
14%
Èn hiszek Istenben, Mennyországban, Pokolban, Jézusban. Keresztény vagyok.
2019. dec. 23. 21:26
 22/34 anonim ***** válasza:
24%

"Mondd azt aki szerint normális a kereszténység,hogy melyik vallás nevében öltek le milliókat. Akkor majd biztosan normálisak,mi?"

A világon más vallások nevében is megöltek milliókat. Ennyi erővel hangoztasd azt is, hogy mondjuk muszlimnak lenni legalább akkora tahóság.

2019. dec. 23. 21:54
 23/34 anonim ***** válasza:
83%

""Mondd azt aki szerint normális a kereszténység,hogy melyik vallás nevében öltek le milliókat. Akkor majd biztosan normálisak,mi?"

A világon más vallások nevében is megöltek milliókat. Ennyi erővel hangoztasd azt is, hogy mondjuk muszlimnak lenni legalább akkora tahóság."

Az egyik vallás gyilkossága nem igazolja a másikét, most azzal takarózol és igyekszel védeni egy brutálisan véres vallást hogy van másik is?

Ez kb az a logika hogy ha megölöd az anyám én is megölöm a tiéd semmi gond mert ez is az is meghalt!

Így van mind a kettőt rég el kellett volna felejteni!

A muszlimok helyett nem cselekedhetünk de az országba nevetséges hogy templomokat építünk az adófizetők pénzéből akik nem is azt a vallást vallják!

Az egyházak tartsák el saját magukat! Így is adómentesek tehát kihúzzák magukat a közterhek alól, még ez is vérlázító!

Kórházba mindenki jár templomba ha 5-600 ezer ? (lehet sokat is mondok) Építsünk templomokat! Aki ezzel egyet ért az hordjon karkötőt ő nem kíván kórházba menni ha elüti a kocsi hanem templomba vigyék!

2019. dec. 23. 23:36
 24/34 anonim ***** válasza:
27%

"Az egyik vallás gyilkossága nem igazolja a másikét, most azzal takarózol és igyekszel védeni egy brutálisan véres vallást hogy van másik is?"

Egyrészt nem vagy vele tisztában, hogy miket hordasz össze. A kereszténység megreformálta magát, és ma már a szerepe többnyire missziós és karitatív feladatokban merül ki. A másik dolog, hogy napjainkban az a mainstream felfogás, hogy a muszlim vallás is most már Európa része (amitől nagyobb hülyeséget még nem hallottam), ennél fogva jogosnak tartom, hogy velük példálózzak. Mivel az iszlám "változásai" abban merülnek ki, hogy visszanyúlnak a gyökerekhez, ami mindig radikalizmust jelent.

2019. dec. 24. 13:07
 25/34 anonim ***** válasza:
94%

"Egyrészt nem vagy vele tisztában, hogy miket hordasz össze"

Te most tagadod az inkvizíciót? Tagadod a benszülöttek ellen elkövetett vallási népirtásokat?

Akkor?

Véres vallás? IGEN

Milliókat mészároltak le ártatlanul? IGEN

Mi a különbség a nácik és a keresztények közt?

Mindkettő egy eszme nevében rendezett tömegmészárlást!!!

Maradj már tényszerű!

2019. dec. 24. 13:20
 26/34 anonim ***** válasza:
75%
21:26: neked már fűtik az üstöt odelent Luciferék... A trollkodás ugyanis nem tartozik a bocsánatos bűnök közé. Azt nem vered le egy "Én vétkem, én vétkem, én igen nagy vétkemmel." Talán ha őszintén meggyónod és megbánod gonosz tetteid, még nem késő.
2019. dec. 24. 15:12
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

"Te most tagadod az inkvizíciót? Tagadod a benszülöttek ellen elkövetett vallási népirtásokat?"

Az inkvizíciót nem tagadom, de mint írtam A KERESZTÉNYSÉG AZÓTA ÁTESETT REFORMOKON...ezt a részét miért nem olvastad el az előző válaszomnak? Vallási alapon pedig nem követtek el a kereszténység nevében népírtásokat. Ha a dél-amerikai őslakosok kiírtására gondolsz, az nem a vallás nevében, hanem a nyersanyagéhség miatt (pl arany) történt, na meg a behurcolt betegségek miatt.

"Véres a vallás?"

A kereszténység CSAK VOLT, mert mint írom harmadszorra, REFORMOKON ESETT ÁT, és a mai szerepe kimerül azokban a dolgokban amiket előzőleg írtam. A muszlim vallás még napjainkban is véres.

"Milliókat mészároltak le ártatlanul? IGEN"

Már nem. A muszlimok igen (akik mint tudjuk, már Európa részei).

"Mi a különbség a nácik és a keresztények közt?"

A keresztények nem üldözték a nácikat, a nácik viszont üldözték a keresztényeket is.

"Mindkettő egy eszme nevében rendezett tömegmészárlást!!!"

Példákat kérek, hogy NAPJAINKBAN a keresztények hol rendeznek hatalmas vérfürdőket.

Maradj már tényszerű!

2019. dec. 25. 08:34
 28/34 anonim ***** válasza:
77%

A tudomány nevében is megkínoztak és legyilkoltak rengeteg embert és más érző lényt. Ha egy élőlény csak egy atom-, illetve sejthalmaz, lélek pedig nem létezik, miért ne lehetne büntetlenül bármit megtenni vele? (főleg, ha nem is tartod embernek - lásd náci orvosok rémtettei)

A két világháború sem vallás miatt tört ki.

2019. dec. 25. 10:41
 29/34 A kérdező kommentje:

A kereszténység nevében ma már nem végeznek ki senkit, de még mondig sok a visszaélés a felekezetekben.

2019. dec. 25. 11:24
 30/34 anonim ***** válasza:
77%

"Az inkvizíciót nem tagadom, de mint írtam A KERESZTÉNYSÉG AZÓTA ÁTESETT REFORMOKON...ezt a részét miért nem olvastad el az előző válaszomnak? Vallási alapon pedig nem követtek el a kereszténység nevében népírtásokat. Ha a dél-amerikai őslakosok kiírtására gondolsz, az nem a vallás nevében, hanem a nyersanyagéhség miatt (pl arany) történt, na meg a behurcolt betegségek miatt."

Átesett bizony reformokon mivel a "világi" nézet nem tolerálta hasra ütés szerűen gyilkoltatott a papság a hatalma megtartása érdekében.

Megkérdezném erről a keresztes háborúkban legyilkolt nőket, gyerekeket, öregeket. NEM! a muzulmánok jöttek ide az istenük nevébe mészárolni.

Érdekes ilyenkor a kapzsiságra van fogva a legyilkolt milliók a szovjet kommunista keresztényüldözés viszont "ateista" gyilkosságként van feltüntetve! KETTŐS MÉRCE!

"A kereszténység CSAK VOLT, mert mint írom harmadszorra, REFORMOKON ESETT ÁT, és a mai szerepe kimerül azokban a dolgokban amiket előzőleg írtam. A muszlim vallás még napjainkban is véres."

Megint egy másik vallással próbálod takargatni a keresztény népirtásokat és brutális kínzásokat, a legbrutálisabb kínzóeszközöket PAPOK! találták fel és nem mentség hogy feltalálták a barátok a sajtot.

""Milliókat mészároltak le ártatlanul? IGEN"

Már nem. A muszlimok igen (akik mint tudjuk, már Európa részei)."

Megint egy másik vallással takargatod! A muszlimok cselekedeteiért még mindig nem felelünk viszont ha keresztények vagyunk kollektívan bűnösök vagyunk a népirtásokba pont mint fent említett kommunista-náci példa. A németek mai napig szégyenlik Hitlert! Pedig nem haltak meg az ámokfutása alatt annyian mint a kereszténység nevébe.

"Mi a különbség a nácik és a keresztények közt?"

A keresztények nem üldözték a nácikat, a nácik viszont üldözték a keresztényeket is."

Ez ferdítés, még Adolf is kereszténynek vallotta magát! A szervezett ellenállási szövetkezeteket üldözték akik a bütykére léphettek, a náci Németországba nem volt tiltott a templomba járás SŐT! minden századnak-ezrednek volt tábori lelkésze, nézz utána nyugodtan.

""Mindkettő egy eszme nevében rendezett tömegmészárlást!!!"

Példákat kérek, hogy NAPJAINKBAN a keresztények hol rendeznek hatalmas vérfürdőket."

Jelenleg csak diszkriminálják a nem keresztény lakosságot, lásd kikövetelték az adómentességet, kikövetelték az egyházi iskolák 3x os anyagi támogatást kapnak az államtól. A vatikán annyit költ a papjai szexuális zaklatás pereire és kártérítéseire mint adakozásra!

Kitűnő példa "Kalkuttai Szent Teréz" aki megtagadta a gyógyszert és ellátást azon betegektől akiket nem tudtak más erőszakos módon kereszténnyé tenni. Jézus valóban azt tanította csak a keresztény felebarátaidat részesítsd előnybe? Én kicsit másként értelmezem a bibliát!

Azt tanítja mind isten gyermekei vagyunk és nem tesz különbséget köztünk hiszen mindannyian az ő bárányai vagyunk!

1963. október 11 még mindig volt inkvizícióért felelős személy a vatikánba! addigra az emlegetett náciaid már majd két évtizede nem léteztek!

Még jelenleg is feszültség van pl Írország! protestánsok és katolikusok gyilkolták még egy emberölővel SE! ezelőtt mert az ő vallásuk és világnézetük szerint a másik felett állnak.

Maradj tényszerű és ne a muszlimokat próbáld mocskolni, mindig is európa részei voltak vagy mert hódítottak vagy mert kereskedtek.

2019. dec. 25. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!