Az anti-fideszesz fanatikusok mit tudnak felhozni a Fidesz ellen Mészáros Lőrincen és az állítólagos lopásokon kívül?
Én már csak ilyen kukacos fajta vagyok...
Nem hoztál példát felcsúti tömegeket mozgató eseményekre...várnám!
"az állítólagos lopásokon kívül"
Normális országban ez bőven elég, hogy egy pártot eltakarítsanak.
De lássuk csak! Az ország elhülyítése és megfélemlítése nemlétező démonokkal. Ez szintén elég nagy probléma.
Az ország (és sajnos nem csak önmaguk) megutáltatása kb mindenkivel, legyen az a környezetünkben vagy távolabb.
Légvárak és más fölösleges dolgok építése, a pénz töménytelen öntése olyan dolgokba, aminek se rövid, se hosszútávon nincs értelme.
Gyurcsányék el NEM számoltatása. Ha tényleg lett volna (mert ugye ők is loptak, ez az egyetlen érvetek a fidesz mellett - hogy a másik is lop!) elszámoltatás, akkor most Gyurcsány legfeljebb a Csillagban lehetne vezér.
"6-osra azért nem érkezett válasz mert alaptalan vádaskodás, nincs bizonyíték vagy forrás megnevezve."
Akkor parancsolj
"Folyamatos központosítás, emiatt milliárdos elbukott EU-s pénzek"
Ginop pályázatban csak olyan önkormányzati épületek korszerűsítésére lehetett pályázni, aminek ők a fenntartói, emiatt iskolák kiestek ebből, mert itt KLIK a fenntartó.
"kétszer vesznek meg egy épületet, piaci ár alatt adják bérbe saját pártjuknak az önkormányzati ingatlant."
"kórházak ugyanúgy eladósodnak"
Hányszor fizették már ki? Szerintem 3-4 alkalommal 2010 óta.
"minimálbéres kezdőfizetés a tanároknak, miközben a folyamatban lévő tanulmányok mellett neveznek helyettes államtitkárt 5-6-szor nagyobb fizetésért"
Pedagógus bértábla 2019:
"A táblázat számait a 195.000 forintos bérminimumra kell felkerekíteni a legalacsonyabb sávokban"
"kétszer vesznek meg egy épületet"
"Úgy, hogy rendezvényeket, tornákat szerveznek ahogy volt már rá példa és nem kizárólag a helybéli lakosoknak épült"
Érdekes, hogy miért nincsen más település, amelyik legalább akkora stadiont kapott, mint a lélekszáma?
Magyarországon csak ott lehet rendezni eseményeket?
Érdekes, most számit Merkel véleménye, másor meg kígyót-békát kiabáltok rá...
Kétszínű banda vagytok...
Nekem semmi bajom nincs Merkellel...
Ti szidjátok állandóan, elmondjátok mindenféle migráns simogatónak...
Most meg számít a véleménye? Hivatkozási alap neked...
Macron is jó véleménnyel van Orbánról.
Ha lassan is de kezdik belátni az európai politikusok, hogy elhibázott politikát folytattak ami Európa, ahogy ismertük, vesztéhez vezetne. Nem kell épp annyira liberálisnak lenni, hogy a házad, kocsid, szerveid önként felajánld a bevándorlóknak. Ennek is meg kell legyen a határa, hanem átmegy őrültségbe.
Macron a meleg, migráns betelepítő, a keresztényértékek megcsúfolója...csak néhány jelző a jobboldali sajtóból..
Most meg az ő véleményére hivatkozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!