A Borkai ügy az emberek irígysége miatt lett ekkora durranás?
Egy Fideszes polgármester bomba nőkkel szexel egyszerre, míg az ellenzékiek magukban önkielégítenek tükör vagy a spanja előtt beszívva. Politikai állástól függetlenül van különbség. Az elsőt sikeres embernek nevezik az utóbbiakat lúzereknek.
A Borkai ügyből hatalmas felháborodást keltett és olyan népeket is elvitt szavazni, akik különben nem mennek sehova. A korrupció tekintetében semmi különös nem volt a Borkai videoban. Ugyanúgy van rengeteg korrupciós ügy 1990-től folyamatosan. Semmiben sem különb más politikai lopásoknál. Viszont a társadalmi töltete óriási!
Az átlagember azt látja, hogy egy kimagaslóan sikeres ember (olimpikon, sok szériás plmstr) szeretkezik egy rakás bomba nővel. Ami hatalmas férfierőt is sugall egyben. Lényegében az esetben mindene megvan Borkainak amire az ember vágyik (nők,pénz,siker,hírnév) Valljuk meg őszintén mindenki szeretne 21 BMI-s helyes hölgyekkel szeretkezni idilli körülmények közt. Nem csoda, hogy Gréci-félék ennyire felháborodtak és nagy hírverést csináltak neki !? 😋
Ezt érezhette az ember. Miközben Gyurcsány szavaival élve "öregecskedő" feleségével felveszi a CSOK-ot a 4. gyerekre, aki még ott óbégat édesanya mellein és piszkít rendesen, addig ez az ember mindent elért amit lehetett. Az ellenzékiek is lopnak havi 100 millákat lásd laknert, de mégsem jön össze nekik egy csaj sem....
Vajon a Borkai ügy társadalmi ellenszenve mögött a hétköznapi irígység áll?
Ha bomba nők alatt az unott plázacicákat érted, akkor nem, szerintem az emberek (?) többsége nem szexelne velük. Max aki az álmatlanság, insomnia ellenszerét keresi.
Pl. ha olyan nő lett volna, aki olyan élvezettel nyomja a szexet, mint Bonnie Rotten, még megértem, hogy megéri a pénzt. De nem tudom hova tenni, hogy az a béna szopás hogyan ér 3 milliót. Én nem tudtam felháborodni, mert elaludtam a 10 másodperces videón.
Múltkor olvastam a történetet:
Egy amerikai katonai egység épp az afgán küldetésükről utaztak haza és a velük tartó parancsnok azt mondta nekik, hogy ne hívják ki a családjukat a reptérre (köszönteni őket), mert rengeteg ember lesz, nem fogják látni egymást egyből, és egyébként is át kell még esni előtte valami időigényes hivatalos procetúrán.
Amint földet ért a gép és kinyitották az ajtókat, kik voltak a várakozók első sorában? A parancsnok felesége, a gyerekeik, nagyszülők és még néhány barát és hozzátartozó.
Szerinted az egységhez tartozó katonák azért voltak mérgesek (persze nem nyiltan a feljebbvalójukkal szemben), mert irigyek voltak a parancsnok családjára, vagy helyzetére?
Eddig is tudott volt, hogy a magasabb pozíciókat betöltő emberek több privilégiummal rendelkeznek, de ez nem vígasztalja azokat, akiknek az arcába tolják az ezzel való visszaélést.
Én nem irigykedem Borkaira, csak ugyanazt a tehetetlen frusztrációt érzem át, mint mikor pl.: arra gondolok hogy gyerekek halnak meg, mert a szülők oltásellenesek, vagy mikor a főbérlő lenyúlja a kauciót, mert a bérlőre keni a már beköltözéskor létező repedéseket a falon, vagy mikor visszaéltek édesanyám helyzetével (ne menjünk bele) és rábeszélték a devizahitelre, amit máig törleszt... Nem akarom elhinni, hogy vannak ilyen szemét emberek, ilyen szemét szituációk és a ranglétrán minél fentebb történnek meg ezek az esetek, annál kevésbé működik a felelősségrevonás.
Szóval nem, nem irigy vagyok, csak sz'rul esik, hogy közvetlenül, vagy közvetetten, de átb'sszák a kisembert.
Persze, irigyek. Egyszerre csak egy stimulánsot használj, és ne gyógyszerre.
Közpénzből bárki meg tud baxni prostikat akinek van farka. Ehhez nem kell férfierő xD Szerintem meg ha már itt tartunk, szánalmas hogy fizetni kell, nem tudja ingyen megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!