Miért nem kezdenek végre valamit a hajléktalan problémával, miért nem veszik észre, mennyire problémát okoznak ezek az országnak?
Először is szeretném leszögezni, semmiféle szimpátiám nincs a hajléktalanok felé, jelenleg csak az nem dolgozik, aki nem akar, vagy valami egészségügyi problémája van, de ő pedig kap segélyt, tehát jelenleg AKÁRKI meg tudna élni Magyarországon.
DE..!
A probléma ott kezdődik, hogy rengeteg parkot, aluljárót kisajátítottak maguknak, gusztustalan, orrfacsaró bűz járja át a főváros akár legfrekventáltabb helyeit, a buszmegállók padjaira nem lehet leüllni, és már a villamosok/vonatokra is befészkelték magukat, ezért is van annyi tetves járat a MÁV-on (napi szinten jelenik meg cikk lassan).
Tehát a javaslatom az lenne, hogy sem nappal, sem éjjel ne lehessenek közterületen hajléktalanok életvitelszerűen, a közpénzből fenntartott járatokat/parkokat rendszeresen járják közteresek, és a csövest fel lehessen jelenteni, ha odafekszik valahová, ami nem neki van fenntartva.
Petíciót is szívesen kezdeményeznék, gusztustalan látvány.
Már a kérdésben is hazudsz!
"jelenleg csak az nem dolgozik, aki nem akar"
Hol? Amikor a falvakba 0 munka és sok helyen be se tudnál járni dolgozni mert nincs tömegközlekedés! Persze tudom vegyél kocsit a semmiből meg járj biciglivel be 30km et télen....
"Munkát munkatapasztalat nélkül"
Kezdődik.
Segédmunka, csomagolás, szalag.
Ennyi.
"25 Mert te robotolnál életed végéig kevés fizetésből'
Nem kevés a fizetés, mert erre kifizetnek nettó 250-300 körül.
Ha képzi magát, egy villanyszerelő megkeresi ennél többet is és nem nehéz munka.
De magyarázd meg ezt is, nevetséges vagy.
Meg is lehet takarítani.
Dolgozik az ember, félrerak havonta X összeget úgy, hogy mondjuk ha akár 3 hónapig is állás nélkül marad, akkor is meg tudjon élni. Azok, akik jelenleg az országban nem tudnak megélni, csak és kizárólag saját magukat okolhatják.
A hajléktalanokkal pedig semmi gond nem lenne, ha megpróbálnának erőt venni magukon és nekiállni dolgozni. Gusztustalan életmódot élnek, temérdekszer hívtam rájuk a rendőröket, hogy vigyék már el a saját mocskukban fetrengő, undorító csövest a parkból, mert hányadék látvány, de volt olyan is, hogy én üvöltöttem rá, hogy azonnal takarodjanak innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!