Mi a vélemény a hajléktalanhelyzet alábbi módon való kezeléséről? Video lent.
Utolsó nyugodtan leírhatod.
Itt csak akkor tiltanak/törölnek ha leírod hogy zsidó, vagy azt hogy a magyarok nem kedvelik a migránsokat.
Emlékszem rá, hogy a Tények készített egy riportot az aluljárókban élő hajléktalanokról. Teljesen igaz volt amit mondtak benne, aki metróval jár munkába az tudja igazolni, hogy nem kitaláció.
Sajnos a Budán élő elkényeztetett újságírók és jogvédők akik hajléktalant csak fényképen láttak feljelentették a csatornát a riport miatt és ostoba módon a csatorna lett a bűnös a riport miatt.. Szánalmas.
Itt a 444.hu hisztije a riport miatt és az örömhír számukra arról, hogy milliós bírságot kapott a csatorna: [link]
"A vizsgálat során megállapították, hogy a TV2 figyelmen kívül hagyta az emberi méltósághoz való jogot azzal, hogy a riport a hajléktalanokat deviáns, elszigetelt kisebbségként egyoldalúan, sematikusan ábrázolta. "
Azoknak is van joguk az emberi méltósághoz akik minden hétköznap a büdös, húgyos aluljáróban kénytelenek sétálni, átlépni a vizelettócsákat és az agresszív kéregető hajléktalanokat elviselni!
Örülök, hogy ilyen válaszok születtek. Van még remény. Kicsit tartottam tőle, hogy betalálnak majd a jogvédők. De úgy látszik már nincs merszük bedumálmi. Se a bkk, közterület felügyelet, rendőrség nem tesz semmit ebben az ügyben. Idején, hogy ilyen tettrekész állampolgárok kézbe vegyék a helyzetet.
Egyszerűen megengedhetetlen, hogy míg a tisztes állampolgárok havi 10 ezret fizetnek, mások össze szarva, berúgva fetrengenek a közlekedési eszközökön.
Az ilyen embereknek nincs helye a társadalomban. Lehet kitakarodni egy erdőbe vagy tanyára aztán ott lehet élni állat módjára!
A 444 en már nem, de a 444 Facebook oldalán lehet kommentelni még. Megnéztem miket írnak a cikk alatt. Hát ezt a sok agyhalott sjw-t. Elképesztő.
Azt nem értem, hogy a sok sjw miért nem viszi haza ezeket a ganajtúrókat, mosdatja, eteti őket. Igazán befogadhatna minden főliberális egy egy csövest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!