Mi most ez a TB-s dolog? Össze tudja nekem valaki foglalni röviden?
Nem voltál. Ez a tipikus máról holnapra élünk, legfeljebb meghalunk mentalitás.
És majd lesz nagy felháborodás, ha egy szimpla foghúzást sem tudsz finanszírozni, egy egyszerű vesegyulladásba meg belehalsz.
És még kérdezik, mitől rossz a TB.
A TB az társadalom BIZTOSÍTÁS.
az meg olyan műfaj, hogy az jár jól, aki ráfizet.
Kinek hiányzik, hogy a leégett háztűz vagy, összetört autója után vegyen fel bármekkora kártérítést, az életbiztásról nem is beszélve.
55 éves koromig csak szívás volt nekem is, befizettek a nevében vagy 80 milliót 35 év alatt, és szerencsére alig volt költés.
Most egy év alatt elment ebből vagy 10 millió sok kórházi kezelésre, hát nem örülök neki.
Jobb volna egészségesen dühöngeni, mint azt számolgatni, hagy valamit legalább visszakaptam.
Most csak annyi a változás, hogy ezen túl komolyan veszik a befizetési oldalt is, mint minden más biztosító.
Egy fontos lépés a tisztább viszonyok felé, mint a cégek kényszertörlése, vagy mint az online pénztárgépek.
Közteher, fizesse mindenki.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!