Miért érzem azt, hogy a Fideszesek büszkék arra, hogy Borkai közpénzből prostikat vett igénybe, ami Horvátországban illegális, A DK-s Gréczyt meg elitélik ami nem a magyarok pébzéből történt?
Vigyázz magadra, nehogy éjjel előbújjanak a szekrényből a csúnyamúnya, globálliberáns zsiduminátik és elvigyenek magukkal.
Hogy mit érzel, az a te dolgod.
DE: az senkit nem zavar, hogy Gréczy 3 -azaz eddig három- nőt ZAKLATOTT a saját nyamvadt érzelmeivel?
#16:
1. [link] Még csak nem is magyar forrás, hanem nemzetközi, abból is vezető a világon tehát nem lehet elfogultsággal vádolni. 1.4 milliárd dollár (nem forint!) vagyon. Biztos gázszerelésből szerezte. Amúgy jó hogy említetted az OLAF-jelentést, az Orbán veje ellen van, ebből is látszik hogy nem is csak egy havert/családtagot tömnek. Csak Mészáros a "legügyesebb".
2. Ehhez csak ennyit fűznék hozzá: [link]
Lehet hogy még nincs 400 Ft az euró (ahogy állunk lesz majd), de nekem ez akkor is jóval többnek tűnik mint 300.
3. Ja az előre megírt kérdésekre válaszol előre megírt válaszokat. Vagy "Boldog karácsonyt". Eleve sosem áll ki vitára vagy interjúra ellenzékiekkel, de ha ne adj isten mégis, akkor is valami mellébeszélés vagy "én erre nem válaszolok" hangzik el. Na meg persze az is véletlen hogy az ellenzéki média ki lett tiltva a parlamentből (persze a kormánypárti nem), egy állítólagos demokráciában.
4. Rezsit konkrétan többet fizetünk, mint 10éve, de sebaj. Arról hogy reálérték hallottál már? Hatalmas eredmény ha 10 éve 10 ezerrel kevesebbet kerestem ugyan, most meg többet, cserébe minden kétszer olyan drága. Amúgy is mindig a minimálbért emelik, csak az emberek többsége nem minimálbérért dolgozik, a rendes bérek meg sehol se olyan alacsonyak mint nálunk. Mutass már még egy országot ahol a tanár havi 150 ezerért tanít főállásban!
5. Egy, nem vagyok DK-s, de ne zavarjon. Kettő, nem a rendőrök kezdték anno, a fideszes tüntetők verték szét a várost meg gyújtogattak autókat stb. Hidd el ha ma így lenne, a rendőrök ugyanúgy szétvernék őket, ez más országban is így van.
6. Érdekes, ha olyan jól teljesítünk, akkor a kormánynak a sokezermilliárdos költségvetésből nem futotta volna néhány család megsegítésére? Egy stadion árából 8amiből hány is készült feleslegesen?) az összes ilyen család helyzetét rendezni lehetett volna. Nem mellesleg az IMF hitel több mint egy évtizedes sztori, nem fura hogy még mindig azt nyögi az ország ezek szerint? Pedig elvileg jól élünk, van itt pénz mindenre, focistákra, stadionra, külföldi egyházakra... "nyilván közpénzből nem lehet minden ember adósságát kifizetni" - De, ki lehet, ha az állam akarja. A közpénz az embereké, többek között az enyém is, és szerintem több magyar ember akarná hogy arra folyjon a pénze, hogy megszorult embereken segítenek, mint hogy stadionra, meg Orbán haverjaira menjen el. De ez csak tipp.
7. Melyik része elvakultság vagy butaság? Hogy átláthatóak a feltételei? Tény. Utána lehet nézni. Kíváncsi vagyok az orosz vagy kínai hitelnek megtalálod-e a feltételeit a neten. Vagy bárhol máshol. Azt viszont könnyű megtalálni, hogy hol van az országok bizonyos szempontok alapján összeállított rangsoraiban (gazdasági biztonság, korrupció, demokrácia stb.) teszem azt Belgium vagy Németország, és hol vannak az oroszok vagy Kína...
8. Pontosan. Paks 2 is a Fidesz műve. Arról se nagyon találsz semmi konkrétumot. Azt hogy mennyire környezetbarát, azt meg hagyjuk...
9. A Fideszről is. Csak róluk sok más is.
10. örülök hogy ezzel egyetértesz. Bár nem értem miért ad az EU stadionra pénzt. Nekik is van vaj a fülük mögött, hidd el én velük se annyira szimpatizálok sok kérdésben.
11. Még mindig nem vagyok DK-s, és szerintem is gáz mindkét viselkedés, csak az egyik az emberek adójából ment, a másik meg szimplán borzasztó szánalmas és undorító. De rám mint közember a második nem lesz semmi hatással, az első azért ha közvetve is de igen. Na meg az is különbség hogy "Isten-haza-család"...
Borkai videóján szex van, közpénz nincs.
Nagyon helyes, hogy mind a kettő lemondott.
Van elől még kettő, ők nem fognak, szerintem
1. OLAF jelentést kértem, nem egy külföldi újságírói aznapi agymenését.
2. Ehhez csak ennyit fűznék hozzá: olkt.hu, cikkíró nélküli cikke. Vö. amit az előbb írtam.
3. Tehát még egyszer: egy miniszterelnöknek nem feladata az újságírók kérdésére válaszolni. Erre megvannak (vagy meg vannak? - sose tudom) a megfelelő emberek. Egy miniszterelnöknek ez nem feladata, még nyugaton sem. Bár az igaz, hogy amikor Gyurcsány volt kormányon, ő minden héten ott volt a napkeltében és a Mokkában - már ha emlékszel rá.
4. "Kettő, nem a rendőrök kezdték anno, a fideszes tüntetők verték szét"
Még egyszer mondom, nézz utána. Tényeket tagadsz le. Hazudsz.
5. "néhány család megsegítésére" "utcára rakja családok százait"
Most akkor melyik? :)))
"IMF hitel" - már évekkel ezelőtt visszafizette az Orbán-kormány, butus. Te hoztad szóba, nem én. Ellentmondasz saját magadnak - ismét.
6. "Hogy átláthatóak a feltételei?"
Igen, mesélsz ezekről az átlátható feltételekről? Meg hogy Görögországgal mi történt a válság idején az IMF hitel következtében?
7. "Paks 2 is a Fidesz műve."
Paks II. teljes dokumentációja megtalálható az interneten. :)) beugratás volt, beugrottál. Bocs. :)
"Azt hogy mennyire környezetbarát, azt meg hagyjuk..."
Vannak országok, melyek természeti adottságai lehetővé teszi a megújuló energiaforrások használatát gazdaságosan és vannak, ahol nem. Ilyen pl. Magyarország. Youtubeon nagyon sok vita megnézhető, akár angol nyelven, akár Teller Edétől is, aki magyar nyelven tart erről előadást.
9. Jah. Pl. olkt.hu? :D
10. "Még mindig nem vagyok DK-s"
Nem is gondolom, hogy dékás vagy, csak egyszerűen fideszellenes. Ezzel nincsen baj egészen addig, míg nem a félhírekből (olkt.hu, nyugatifeny.hu) tájékozódunk. Nagyon meglepődök azon, hogy sok embernek még Paks II is úgy él a fejében, mint titkosított dokumentum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!