Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzem azt, hogy a...

Miért érzem azt, hogy a Fideszesek büszkék arra, hogy Borkai közpénzből prostikat vett igénybe, ami Horvátországban illegális, A DK-s Gréczyt meg elitélik ami nem a magyarok pébzéből történt?

Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 19:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
28%

10-es sok a szöveg. De kimaradt, hogy GyF ki akarta árusítani az országot a globalokrata libertánsoknak, most Klára asszony hóna alatt belehúztak újra ebbe

- míg más meg nem akarja ezt. Ez a hangyányi különbség is fennáll.

2019. dec. 20. 19:49
 12/26 anonim ***** válasza:
64%

#13 Erre van valami bizonyítékod is? Mármint a fideszes hazugsággyárak cikkein kívül.

#11 Fájnak a tények ugye? Sajnos mindnek utána lehet nézni, nem a kisujjamból szoptam őket. (bár úgy lenne!)

De segíts, az igazság melyik aspektusa fáj ennyire? Melyiket nem hiszed? Szívesen keresek neked forrást bármelyikre, nem fog soká tartani.

2019. dec. 20. 19:51
 13/26 anonim ***** válasza:
24%

“ Sajnos mindnek utána lehet nézni, nem a kisujjamból szoptam őket. ”

Valóban, különféle fake news oldalakon sok ilyet olvasok én is.

2019. dec. 20. 19:59
 14/26 anonim ***** válasza:
72%
#14 -sajnos igen. Bár nem lenne! Ha nem a genitáliák lóbálását figyeled a bulvárban, hanem mélyebbre nézel a történésekben - magad is észreveheted, ez a fő különbség a két oldal közt. "Európai kerületet akarunk" - mondta DKlára (helyi újságban képesek voltak leírni ezt az izléstelen dolgot) és fél évig ezért nem fizettek ki meglévő szerződéseket. Pedig jó lenne nekünk egy egyszerű magyar kerület Bp-en.
2019. dec. 20. 20:00
 15/26 anonim ***** válasza:
34%
#15 Fake news oldalakon (mint Origo, Pestisrácok, 888, hirado.hu stb.) én még ilyet nem olvastam. De segíts már kérlek, melyik oldal sajtója az aki jogerősen több száz pert vesztett az ellenzékkel szemben? Tudom nehéz kérdés, de kérlek gondolkodj kicsit, segítek, kik b..izták le Vona Gábort, fényképezgettek kiskorúak szoknyája alá, vagy hazudták azt Simicskáról hogy autókat vesz a Jobbiknak támogatásért cserébe? Hátha így könnyebben beugrik hogy segítettem. :) Fake news, aha...
2019. dec. 20. 20:09
 16/26 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
34%

1. Mutassátok nekem az OLAF jelentéseket Mészáros Lőrinccel kapcsolatban. A Gyurcsány részét itt nyilván nem kell kifejtenem (lásd 4-es metró).

2. "lassan 400 Ft az euró:" - elképesztő ferdítés és hazugság, de mindemelett közgazdászokat kéne megkérdezni, miért magasabb az euró árfolyama. Megvan az oka, nézz utána korábbi, idevágó kérdésekben (vö. import-export, államadósság kérdése)

3. "Orbán semmilyen újságírói kérdésre nem válaszol"

A kormányinfón minden ellenzéki újságíró kérdezhet. Egy kormányfőnek nem az a feladata, hogy az utolsó újságnak is válaszoljon a kérdéseire. Erre meg vannak a megfelelő emberek, főleg egy akkora pártban, mint a Fidesz.

4. ""Jól élünk, sokkal többet viszünk haza!"" Erről eurostatos adatok vannak, ahogy arról is, hogy a rezsicsökkentéssel kapcsolatban is hazudtatok. Vö. gáz és villanyárak Magyarországon.

5. "Gyurcsány idején egy tüntetésen VÉLETLENÜL kilövik egy ember szemét a rendőrök:"

Ugye ezt nem kell kommentálnom? Viperával vertek tüntető embereket. Számos videó megörökítette azt a tüntetést, amit amúgy annak idején CSAK a HírTV sugárzott élőben. Jobb lenne, ha a DK erről a szégyenről inkább nem is beszélne!

6. "utcára rakja családok százait" Azok miatt az IMF hitelek miatt, amit még a Gyurcsány-kormány idején lehetett felvenni kedvező kamatozással? Rengeteg intézkedés volt a megsegítésükre, de nyilván közpénzből nem lehet minden ember adósságát kifizetni.

7. "IMF-hitelt ami szilárd, konkrét feltételekhez kötött, átlátható és demokratikus országoktól kapjuk"

No komment, egyszerűen no komment komolyan. Elvakultság, butaság.

8. "száz évre titkosítva vannak" - Mint Paks II. is?

9. "1 db 4-es metró körül van évekig huzavona meg gyanús pénzügyi részletek:"

Volt róla OLAF jelentés is. Vö. amit korábban írtam erről. :D

10. "stadionokat amik semmire sem jók"

Na, egy valami amiben egyetértünk. Ha rajtam múlna, utakat fejlesztenénk inkább. De nyilván az EU-s támogatások csak arra költhetőek, amire azok szólnak.

11. Mint írtam, Borkai is elítélendő és Gréczy is. Nem kell védeni egyiket sem. Én sem tettem. A DK se tegye!

2019. dec. 20. 20:13
 17/26 anonim ***** válasza:
75%
G.Zs. nem közpénzen verte a fa.rkát. Ez a különbség.
2019. dec. 20. 20:16
 18/26 anonim ***** válasza:
41%
A fideszeseknek tökmindegy, akkor is szektaként imádják a pártukat.
2019. dec. 20. 20:17
 19/26 anonim ***** válasza:
33%

"kimaradt, hogy GyF ki akarta árusítani az országot a globalokrata libertánsoknak"

Azaz, a globalokrata libertánsoknak, meg a trigonometrikus replikátoroknak.

2019. dec. 20. 20:19
 20/26 anonim ***** válasza:
90%
igen 21,nagyon vicces vagy, halálra röhögtem magam. Nektek jó éjszakát! "Máma már nem hasad tovább"
2019. dec. 20. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!