Miért érzem azt, hogy a Fideszesek büszkék arra, hogy Borkai közpénzből prostikat vett igénybe, ami Horvátországban illegális, A DK-s Gréczyt meg elitélik ami nem a magyarok pébzéből történt?
10-es sok a szöveg. De kimaradt, hogy GyF ki akarta árusítani az országot a globalokrata libertánsoknak, most Klára asszony hóna alatt belehúztak újra ebbe
- míg más meg nem akarja ezt. Ez a hangyányi különbség is fennáll.
#13 Erre van valami bizonyítékod is? Mármint a fideszes hazugsággyárak cikkein kívül.
#11 Fájnak a tények ugye? Sajnos mindnek utána lehet nézni, nem a kisujjamból szoptam őket. (bár úgy lenne!)
De segíts, az igazság melyik aspektusa fáj ennyire? Melyiket nem hiszed? Szívesen keresek neked forrást bármelyikre, nem fog soká tartani.
“ Sajnos mindnek utána lehet nézni, nem a kisujjamból szoptam őket. ”
Valóban, különféle fake news oldalakon sok ilyet olvasok én is.
1. Mutassátok nekem az OLAF jelentéseket Mészáros Lőrinccel kapcsolatban. A Gyurcsány részét itt nyilván nem kell kifejtenem (lásd 4-es metró).
2. "lassan 400 Ft az euró:" - elképesztő ferdítés és hazugság, de mindemelett közgazdászokat kéne megkérdezni, miért magasabb az euró árfolyama. Megvan az oka, nézz utána korábbi, idevágó kérdésekben (vö. import-export, államadósság kérdése)
3. "Orbán semmilyen újságírói kérdésre nem válaszol"
A kormányinfón minden ellenzéki újságíró kérdezhet. Egy kormányfőnek nem az a feladata, hogy az utolsó újságnak is válaszoljon a kérdéseire. Erre meg vannak a megfelelő emberek, főleg egy akkora pártban, mint a Fidesz.
4. ""Jól élünk, sokkal többet viszünk haza!"" Erről eurostatos adatok vannak, ahogy arról is, hogy a rezsicsökkentéssel kapcsolatban is hazudtatok. Vö. gáz és villanyárak Magyarországon.
5. "Gyurcsány idején egy tüntetésen VÉLETLENÜL kilövik egy ember szemét a rendőrök:"
Ugye ezt nem kell kommentálnom? Viperával vertek tüntető embereket. Számos videó megörökítette azt a tüntetést, amit amúgy annak idején CSAK a HírTV sugárzott élőben. Jobb lenne, ha a DK erről a szégyenről inkább nem is beszélne!
6. "utcára rakja családok százait" Azok miatt az IMF hitelek miatt, amit még a Gyurcsány-kormány idején lehetett felvenni kedvező kamatozással? Rengeteg intézkedés volt a megsegítésükre, de nyilván közpénzből nem lehet minden ember adósságát kifizetni.
7. "IMF-hitelt ami szilárd, konkrét feltételekhez kötött, átlátható és demokratikus országoktól kapjuk"
No komment, egyszerűen no komment komolyan. Elvakultság, butaság.
8. "száz évre titkosítva vannak" - Mint Paks II. is?
9. "1 db 4-es metró körül van évekig huzavona meg gyanús pénzügyi részletek:"
Volt róla OLAF jelentés is. Vö. amit korábban írtam erről. :D
10. "stadionokat amik semmire sem jók"
Na, egy valami amiben egyetértünk. Ha rajtam múlna, utakat fejlesztenénk inkább. De nyilván az EU-s támogatások csak arra költhetőek, amire azok szólnak.
11. Mint írtam, Borkai is elítélendő és Gréczy is. Nem kell védeni egyiket sem. Én sem tettem. A DK se tegye!
"kimaradt, hogy GyF ki akarta árusítani az országot a globalokrata libertánsoknak"
Azaz, a globalokrata libertánsoknak, meg a trigonometrikus replikátoroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!