Grécit kidobják a Gyurcsánypártból?
Ugyan már!
Küzd a párttért, olvassa a pártsajtót, nem tudom, mi a harmadik feltétel a mozgalomban..
De azért ne terelje el a figyelmét a SZEVIÉP ügyről, mert az lesz a bukó, nem ez a kispötsű.
Kezd érdekes fordulatot venni a történet a megszokott zaklatási botrányokhoz képest. A DK szóvivője, Barkóczi Balázs, annyit mondott csak a botrányról, hogy egy képviselőnek is lehet magánélete. A zaklatásban érintett áldozattól senki sem kért bocsánatot a DK részéről.
A Klubrádióban Gréczy Zsolt az áldozathibáztatást új szintre emelte, nem csak tagadja azt, amit állítólag tett, hanem saját magát tartja áldozatnak. Ez eléggé egocentrikus gondolkodásmódnak tűnik, a zaklatott nő érzéseivel nem törődik, nincs benne empátia.
A történet jelenleg ott tart, hogy Palányi Nórától az állítólagos zaklató pártja, a DK, illetve a zaklató sem kért bocsánatot, sőt, már a zaklató kezdi sajnáltatni magát. Mintha nem történt volna semmi. Azok az intim képek amelyek kiszivárogtak Gréczy Zsoltról, elárulják a valódi személyiségét. Jelenleg nem az áldozat szavahihetősége, hanem az állítólagos elkövető szavahihetősége a leginkább kérdéses.
Adott már ki valamilyen közleményt a Gréczy Zsolt botránnyal kapcsolatban a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület? Ilyenkor hol van a #metoo és a zaklatások női áldozatainak jogai?
Amennyi esze volt, hagyta magát palira venni, hogy lehet valaki ennyire hülye. Már legalább ezért szerintem távoznia kéne. Elég ködös elméje lehetett, ha azt gondolta, majd nem élnek vissza a képeivel.
Mondjuk nem gondolnám, hogy zaklatás volt, mert ha engem zaklatnának képekkel, az lenne az első, hogy letiltom a zaklatót. A csaj pedig nem úgy tűnik, hogy letiltotta.
Első nyilatkozatában még elismerte, hogy elküldte a képeket, újabban már tagadja.
De mit is várunk tőle: "...hazudtunk reggel, éjjel, meg este..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!