Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Felnéztem Gréczy Zsolt, a DK...

Felnéztem Gréczy Zsolt, a DK képviselőjének FaceBook oldalára, ahol a legfrissebb posztja alá kompromitáló képeket tettek be a kommentelők róla. Mi történt? Mi ez az egész?

Figyelt kérdés

2019. dec. 17. 23:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%

#8:

Na ezek nem voltak ám facebookon :D

Mondjuk ez így ebben a formában - ha igaz a sztory - akkor bőven zaklatás kategória. Remélem a levélíró megtette a feljelentést és hamarosan a hírekben láthatjuk, hogy eljárás indult ellene.

Ha nem így történik akkor ezek a képek önmagukban még nem bizonyítják, hogy zaklató, csak azt hogy recskamester.

2019. dec. 19. 18:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Senkit sem érdekel hogy zaklatott e valakit.

Akinek annyi esze van, hogy ilyen képeket csinál magáról meg még szét is küldözgeti, az ne akarjon parlamenti frakciót vezetni.

Országot meg végképp ne.

2019. dec. 19. 20:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

11

Bocs, de ilyen képeket kéretlenül küldeni, az mi, ha nem zaklatás?

2019. dec. 19. 20:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

https: //www.vadhajtasok.hu/2019/12/19/ledobtak-greczy-re-az-atombombat-felkavaro-kepekkel-es-tortenettel-itt-a-folytatas/?fbclid=IwAR1D1De0r-fSNyomuyZVQt7cNJ9UB7vZitlC3gt1nEYymhvrReSHz1qVoK

A https:// -nél szétszedtem a linket, de ha egybeírjátok, egy szánalmas ember próbálkozásait lehet látni, *kis* méretben xddddd

Egyébként szerintem nem zaklatásról van szó, hanem csőbehúzták ezt a mamlaszt.

Bár nem tudni, mert most meg lemondott.

Ha nem lennének igazak, valószínűleg nem engedte volna el a mandátumát.

Nem vagyok fideszes egyébként, mielőtt megkapnám, Borkai is egy irdatlan nagy disznó a javából.

Akinek ennyi esze van, hogy politikusként szabadon ereszti az intim képeit.. az ne is legyen meglepődve.

2019. dec. 20. 23:18
 15/17 anonim ***** válasza:
62%

"11

Bocs, de ilyen képeket kéretlenül küldeni, az mi, ha nem zaklatás?"

Kéretlenül küldeni az bizopny zaklatás. Viszont itt jelenleg mindenki csak annyit tud, hogy valaki névtelenül beküldte egy sztoryval. Ha bizonyítják, hogy hogy így történt akkor hátravinni,agyonlőni..

Míg a Borkai féle videók egyértelműek voltak, itt a valóságnak csak egy részét látjuk. Ha az ügyészség hasonlóan gyorsan és lelkesen dolgozik, mint a Fideszeseknél akkor valszeg sosem tudunk meg többet.

2019. dec. 21. 11:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15

A 3 nő külön-külön elmesélte, hogy mi hogyan volt. Mi okunk van kételkedni a szavukban?

A középső, a zenész felesége vagymi HELYÉben a férje visszavonta. Ami mögött lehet valami egész más, a Gráczy múltbeli tevékenységét tudva.

Ebben az estben talán egy dolog mentené a G-t, ha a nők elismernék, hogy ők kérték, hogy pont ilyen képeket küldjön magáról az ürge.

Majd meglátjuk, mi lesz.

2019. dec. 21. 16:18
 17/17 anonim ***** válasza:
58%

"A 3 nő külön-külön elmesélte, hogy mi hogyan volt. Mi okunk van kételkedni a szavukban?"

Erről még nem olvastam eddig sehol bár ma délután kimaradtak a hírek.

"Ebben az estben talán egy dolog mentené a G-t, ha a nők elismernék, hogy ők kérték, hogy pont ilyen képeket küldjön magáról az ürge."

Ha valamelyik üzenetküldő alkalmazáson küldte akkor vissza kell nézni az előzményeket. MMS-t kb senki nem küld 10+ éve, más lehetőség? :D

Ne csináljunk már úgy, mintha azok a képek lekövethetetlen postagalambbal mentek volna...

2019. dec. 21. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!