Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok ezt az ötletet?

Támogatnátok ezt az ötletet?

Figyelt kérdés
A fiatalok megállíthatatlanul mennek kifele nyugatra. Ennek mérséklésére be kellene vezetni, hogy akinek a gyereke kimegy külföldre, annak a szülés díját vissza kell fizetnie az államnak. Ez logikus lépés lenne, hiszen miért is finanszírozza az állam olyan gyerek születését, ami később nem az országnak termel hasznot?
2019. dec. 16. 17:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

"A TB nem szülésre van hanem betegségekre"

Ezt honnan a jó istenből szedted?

Olvastad valahol, vagy egyedül vagy ilyen ostoba?

Elárulod, hogy miért fizet TB-t, aki egészséges?

2019. dec. 16. 18:06
 12/20 A kérdező kommentje:
Ha beteg lessz akkor legyen ellátása te barom. Szüljön TB-n akinek nem megy ki a köjke.
2019. dec. 16. 18:12
 13/20 anonim ***** válasza:

"A fiatalok megállíthatatlanul mennek kifele nyugatra."

Miért kell mindig hülyeségeket beszélni?

Nem mennek ki megállíthatatlanul nyugatra a fiatalok.

Van aki kimegy, van aki meg nem. A legtöbben pedig tapasztalatot szereznek, ha ügyesek akkor pénzt is és utána jönnek haza.

Minden országból mennek máshová tanulni, dolgozni, élni az emberek. Ez volt az amit el akartunk érni a rendszerváltással, az EU-hoz való csatlakozással, hogy aki akarja az megtehesse.

Most tényleg mindig sírni kell amiatt hogy sikerült elérni amit akart az egész ország?

2019. dec. 16. 18:26
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Jól van, a 9-es "válasszal"lebuktatta magát a kedves kérdező, hogy csak egy fizetett propagandista troll, de azért fejlődik, már egészen a 3. hozzászólásáig várni kellett hogy felböffenjen belőle a szokásos hazug, agymosott propaganda szöveg, Gyurcsány, nőnek a bérek stb., egyiknek sincs semmi köze a valósághoz. Ha már ilyen szépen felvezetted a propagandát, és szerinted Gyurcsány idején mennyivel rosszabb volt, akkor elárulnád miért nem ment ki akkor töredéke ember sem külföldre mint a Fidesz idején? Azért is a Gyurcsány a hibás mi? Ahogy azért is hogy a Fidesz 10 éve uralkodik, mégse élünk egy szalmaszállal se jobban mint a válság idején, pedig most még válság sincs.
2019. dec. 16. 18:37
 15/20 anonim ***** válasza:
82%

Nem olvasom el a válaszokat, hanem inkább leírom a saját véleményem:

Vegyészként, nyelvvizsgával kevesebb pénzt kerestem mint a burger kingben. kb 1 forintot nem tudtam elrakni. 2 munka kellett nekem ahhoz, hogy befizessem magam programozó suliba és úgy éljek tesztelőként, ahogy EGYÉBKÉNT kéne mindenkinek.

Nos: Jelentkeztem az EGIS gyúgyszergyárhoz, fél évvel a jelentkezés után írtak hogy bocs, nem kellesz.

Eközben 3 külföldi interjúm volt, mintegyik jelentkezés után kb 3 héten belül. Miért? Talán nekik jobban kell az ember? :D

Mikor magyar főnökeim voltak, mindegyik kirúgta azt, aki talán egyszer is jobban tudott nála bármit. Hát köszönöm szépen, rohadtul nem kérek ebből. Mondtam egy jó tanácsot, másnap kirúgtak. És én voltam fejlesztő, ő meg egy ács. Légyszives... szégyen.

Az atomkutatóban európai meg államialg finanszírozott projekt keretein belül 92!!!!!!!!!!! ezer nettó fprintot kerestem. :D

Szerintem ezek közül melyik motivált engem, hogy itt maradjnak? Egyik sem. Sehol sicns karrierlehetőség, sehol sincs előléptetés, akármekkora am ulti, a HR teljesen ostoba. Mindenki azt nyomja le torkunkon ami a rendszerváltásból megmaradt. Ha jó a 60 éves asszonynak, akkor a 24 éves ne pofázzon.

Kérlek, változnak az idők. Én sem szivesen akarok ide adózni, és csak azért élek itt, mert még boldogulok a fizetésemből és nagyon jó a munkahelyem. És hányan mondhatják el ezt magukról? Nagyon kevesen. Én is inkább mosogatnék kint, mintsem vegyészkétn dolgozzak 150ezerért bp-n. Amikor elkértem 2018-ban 200e nettót, kiröhögtek.

Nem tudom sajnálni az országot és a cégeket ezzel a mentalitással, már elnézést. Nem tudok azonosulni azzal a problémával, hogy nincs ember. Persze hogy nincs.

30 éves ismerősömnek 5-ös bmw, kb 7 éves az autó, ház is van, és nem dolgozza magát halálra svájcban.

Ha itthon lenne milye lenne? Mamamhotel és 2-es golf? Hát biztos nagyon jó és motiváló ez az életforma. De köszönöm szépen, én sem kérek ebből.

2019. dec. 16. 18:38
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy állítsunk medvecsapdákat a határra, nehogymá elszökjön a sok lipsy jobbágy he!!
2019. dec. 16. 18:46
 17/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem. Miért a szülő felelőssége, hogy a felnőtt, független gyereke mit csinál?

Kvára semmi logika nincs benne.

2019. dec. 16. 19:03
 18/20 anonim ***** válasza:
Persze, en mindent tamogatok.
2019. dec. 16. 19:31
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ha beteg lessz akkor legyen ellátása te barom. Szüljön TB-n akinek nem megy ki a köjke."

:DD

Szerintem ez az egy mondat mindent elmond a hozzád hasonlók szellemi kapacitásáról.

2019. dec. 17. 07:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ha beteg lessz akkor legyen ellátása te barom."

Ha nem leszek beteg soha, akkor visszajár, tessék mondani?

És mégis mikor? Miután meghaltam? (Természetesen nem betegségben, hanem időskori végelgyengülésben, netán balesetben)

Vagy a gyerekeimnek jár vissza?

És ha nem lesznek gyerekeim??

Ennyire irgalmatlanul sötét nem lehet valaki, szóval osztom azt a véleményt (TÉNYT), hogy az illető csak szórakozik, és biztosan mocskosul büszke magára.

2019. dec. 17. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!