Támogatnátok ezt az ötletet?
Nem támogatom. Amúgy már nem olyan intenzív a kivándorlás, mint néhány évvel ezelőtt.
2019. dec. 16. 17:38
Sőt, kamerákat telepítenék az urnákhoz és aki nem a fideszre szavazott azt megadóztatnám és 10x el kéne énekelnie hibátlanul a Nélküledet.
2019. dec. 16. 17:38
Az megvan hogy minden állampolgár TB-t fizet? Ergo nem az "állam" fizeti a szülést vagy bármi mást, hanem az emberek maguknak. Ennélfogva támogatom az ötleted, azzal a kiegészítéssel hogy az állam ne támogasson semmit az embereknek, cserébe az emberek meg ne adózzanak egy fillért se az államnak. Meglátjuk ki járna rosszabbul.
2019. dec. 16. 17:39
4/20 A kérdező kommentje:
A TB nem szülésre van hanem betegségekre. A szülés egy befektetés, a szülő pénzt kap az államtól, az állam pedig munkaerőt kap cserébe. De ha a munkaerő kimegy akkor az állam jár rosszul.
Na és mi lenne akkor, ha az állam megpróbálna olyan feltételeket teremteni a fiataloknak, amilyenek Nyugat-Európában vannak? Akkor nem mennének nyugat felé, hanem itt maradnának.
2019. dec. 16. 17:46
Én még az oxigènt is megadóztatnám azok számára, akiknek a gyermeke elhagyja ezt a szép hazát és Orbán Viktor miniszterelnök urat.
2019. dec. 16. 17:48
"Az állam jár rosszul" - az állam nem egy ember, az állam azért van hogy az embereket szolgálja, a jólétüket elősegítse. Legalábbis papíron, nyilván a Fidesz az nem az a fajta kormány aki tényleg erre van.
Jelenleg ha az ember itthon marad, akkor ő jár rosszul, de gondolom az nem zavar téged.
És a TB a "társadalombiztosítás" szó rövidítése, ami mindenféle egészségügyi ellátást magában foglal, beleértve a szülést is pl. Mellesleg attól félsz hogy majd az állam rosszul jár egy szülésen? Én idén még orvosnál sem voltam, mégis fixen minden hónapban fizetem a TB-t. Az szerinted nem igazságtalan?
2019. dec. 16. 17:48
"A TB nem szülésre van hanem betegségekre"
Egy TB szakértőhöz van szerencsénk?
2019. dec. 16. 17:51
9/20 A kérdező kommentje:
Mit jár rosszul? Folyamatosan nőnek a bérek, az életszínvonal a leggyorsabban nő az EU-ban. Gyurcsány idején csak romlott. Azóta folyamatosan növekszik. A migránsok ellepték a nyugatot, aki kimegy az bolond és átmosta az agyát az instagrammon meg facebookon beáramló neoliberális propaganda.
Jáj, jáj, migránsok és liberáltak!!!!!!! A két legfőbb ellenség!! (azon kívül van vagy 76645, de ők a legfontosabbak)
Képzeld el, néhány állam alig fogadott be menekülteket, mégis 100x magasabb az életszínvonal.
Bár a magadfajta 2 agysejttel rendelkező prostisrácok nem fogják fel, de: attól még mert Gyurcsány szarul vezette az országot, Viktornak nem kell. Ahhoz képest, mennyit lop most a fidesz Gyurcsány egy kismiska.
2019. dec. 16. 17:58
Kapcsolódó kérdések: