A magyar nemzetet kereszténnyé kell tenni?
Úgy tűnik már nem elég a kultúrkereszténység, az igazi megoldást a hit jelentheti:
https://www.youtube.com/watch?v=-wDXnjVKNk8
Ez most komoly?
Hátra az új előre!
Vissza a középkorba!
Elmondanád nekem kérdező hogy mi is a te problémád a videón elhangzott pár mondattal?
Láttad a feliratot hogy HOL hangzottak el ezek a mondatok? Mit vársz a REFORMÁTUSOK Szárszói konferenciájának előadóitól? Az lenne szerinted a helyes viselkedés tőlük ha kimondanák hogy NEM kell tenni azért hogy a magyar társadalom valóban keresztény legyen?
Egy reformátusnak azt kell hangoztatnia amit egy ateistának, hogy neked megfeleljen? Neked ez lenne a vallásszabadság? Hogy arról lehet beszélni hogy ne legyen keresztény az ország, de arról nem, hogy szeretnék azzá tenni?
Én is csak kultúrkeresztény vagyok (azaz ateista vagyok, de hagyományok szintjén kötődöm a kereszténységhez, meg szerintem kellően alaposan ismerem a Bibliát és az egyházam dogmáit is). De ezt a militáns / szektás ateizmust ki nem állhatom...
Ez a videó a manipuláció klasszikus példája (az a fajta, amit az Origo meg a Nyugati Fény szokott művelni). Egy "hatalmas leleplés" arról, hogy egy egyházi személynek az a véleménye, hogy nem csak hagyományban kell tartani a kereszténységet, hanem terjeszeni kell a hitet is. Ki hitte volna, hogy egy egyházi személynek ez a véleménye, még ilyet... Mindezt megspékeli a Magyar Ateista Társaság kommentje azzal, hogy KÉNYSZERÍTENI akarják az embereket a kereszténységre. Érted? Kényszeríteni. És akkor lehet hőzöngeni a kommenthuszároknak, hogy jönnek a keresztes háborúk meg máglyán égetések...
Dehogy kell!
Aki nem az simán felnégyelhető pl
Már alig várom a kormány inkvizícióját......
"Nem kérdem én, meddig járnak még köztünk
Szemforgató, hamis papok
Csak annyit kérdezek, a válaszra várva:
Rabok legyünk vagy szabadok?"
Kollonich : „Magyarországot előbb rabbá teszem, aztán koldussá, végre katolikussá”."
Szoval volt már ilyen!!! Nem kellett sokat törni a fejét a Miniszterelnök urnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!