Magyarországon tényleg ennyire gáz a rendőrség?
Figyelt kérdés
szombat este hazafele tartottam mikor 2 cigány elkezdett utánam kiabálni hogy büdös magyar tudomást se vettem róluk csak arra gondoltam biztos részegek és ezért kiabálnak, aztán egyre hangosabban kiabáltak és az egyikük megfogta a vállam s rángatni kezdett, hogy álljak meg, ekkor megfordultam ellöktem magamtól aztán mondtam neki hogy észnél legyél ember, erre elkezdtek fenyegetni hogy megvernek meg hogy adjam oda nekik a pénzem meg mindent ami nálam van, erre azt válaszoltam hogy ha sikerül elvenni akkor a tiétek lehet. Aztán végső soron nem lett verekedés de ebbe a szó párbaj közepette az egyiküket felismertem bementem a rendőrségre hogy elpanaszoljam mi történt velem tudom hogy ki akart engem ki rabolni, és úgy elküldtek engem. Le se szartak. Kérdem én, mi van olyankor hogy ha nem egy magamfajtába kötnek bele? Ez alatt értem azt hogy 185cm magas vagyok 80kg rendszeresen járok kondi terembe. A fő kérdésem a következő a rendőrség miért nem tesz semmit? Engem megpróbáltak kirabolni. Még nyomozniuk sem kellett volna hisz tudom az egyik elkövető nevét s címét.2010. júl. 20. 09:39
11/14 anonim válasza:
Ha nem vagy jó kondiban két kigyúrt cigány meg késsel ki akar rabolni, előkerül a vipera, kettőt odabaszol nekik, szinte semmi bajuk, elmenekülsz, bemész a rendőrségre feljelentést tenni, az eredmény az lesz, hogy jobb esetben hazamehetsz előállítás nélkül, a cigányok meg röhögnek a markukba, hogy téged büntettek meg.
12/14 anonim válasza:
Tényleg ennyire gáz!Semmit nem tesznek!Kérdező,majd mindjárt jönnek az okosok ,hogy te vagy a hibás ,hogy rádtámadtak,mert nem vagy elég toleráns és mert rasszista vagy....:)
13/14 anonim válasza:
SÜN!
A rendőrség simán le van paktálva a bűnszervezetek (etnikai hovatartozástól függetlenül) vezetőivel. Ez nyílt titok. Azért merik az alsóbb szinten lévő "mezítlábasok" is azt csinálni, amit.
14/14 anonim válasza:
Az a szopó, hogy a közegek igazán semmi hasznosat nem tudnak, főleg nem olyat, amivel ennyit lehet szakítani. Már azzal sakkban tartható, hogy "és hova mennél szerencsétlen?" Ráadásul gond esetén ott a néha ködbe vesző eredetű parancsok fedezéke. Ha egyszer betanulta az immunrendszere, már nemigen lép ki, és sokan cselekednének hasonlóan, becsület ide vagy oda. Elég ha gyerekei vannak. Nyilván alig pár rendőr számolja a letöltendő napjait, á, dehogy látszik a fejükön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!