Magyarországon tényleg ennyire gáz a rendőrség?
igen ennyire gáz. egyrészt ők is fosnak a cigányoktól. emlékszem vagy 10 évvel ezelőtt amikor elkezdődött ez a cigány mizéria. Egy rendőr egy cigány srácot terített le, egy tolvajt. szabályosan földre kényszerítette menekülés közben, megbilincselte stb. a cigány meghalt. szívrohamban, vmi baja volt betegség fene tudja. a rendőr volt a gonosz rasszista......
ezenkívül sok rendőrség főleg a vidékiek korruptak.
tudok egy esetről amikor egy ürge bejelentette a csendháborítást egy diszkóval szemben. a rendőr kiment ás megfenyegette.. mármint a bejelentőt. rendőrök voltak a kidobók abban a diszkóban, ahol amúgy 18 éven aluliakat is kiszolgáltak piával.
ez a mai MO.
Rémlik, mintha látnám termetes növését,
Pusztító csatában szálfa-öklelését,
Hallanám dübörgő hangjait szavának,
Kit ma képzelnétek Isten haragjának
Tényleg ez van. Nekem is csak rossz tapasztalataim vannak rendőrökkel személyesen is, meg ismerősök útján is. Elhajtanak, leráznak, vagy ha netán meg is tudod tenni a feljelentésedet, látszik az unott arcukon, hogy mi lesz az eredmény: 1-2 hónap múlva jön egy papír, hogy megszüntették a nyomozást.
És akkor még egy sztori: A rokonaim házába betörtek. Kijöttek a rendőrök helyszínelni. Az egyik megkérdezte, van-e készpénz és hol. Megmondták, hogy hol van, mert a betörő egy helyen nem vette észre és otthagyta. Na erre szinte kiparancsolták őket a házból, mondták, hogy fontos nyomozási érdek, hogy semmihez ne nyúljanak, ne járkáljanak, üljenek szépen egy helyben. De a rokonom olyan negyed óra múlva mégis fordult egyet, megnézte, és látta, hogy már nincs meg a betörő által otthagyott pénz. Szólt a rendőröknek, akik kikérték maguknak a gyanúsítást, és ők maguk hívták a rendőrséget, hogy ellenőrizzék és váltsák le őket. Kijött az új rendőrcsapat, akik meg is találták a pénzt a kertben elrejtve egy zacskóban. Ezt akarták magukkal vinni. Aztán a katonai ügyészséghez került az ügy, ahol maga az ügyész kérdezett rá, hogy jól meggondolták-e, hogy tényleg a rendőrök loptak. Nekik is lehet még belőle kellemetlenségük. Nem lehet, hogy nem is jól látták, hogy megvolt a pénz, és mégis a betörő rejtette el a kertben. Aztán végül így gondolták, és visszavonták a feljelentésüket. Ja, és még ők rettegtek, hátha a tolvaj rendőrök megbosszulják a feljelentést.
Bocs, az előző válaszban ez a mondat kérdőjeles:
Nem lehet, hogy nem is jól látták, hogy megvolt a pénz, és mégis a betörő rejtette el a kertben?
Öt perc gyűlöletet látták...
"185cm magas vagyok 80kg rendszeresen járok kondi terembe."
Csajok futnak utánad? Csak azért mert gondoltam én is elkezdek kondizni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!