Szerintetek is szemétség lenne a Fidesztől ha bevezetné a tb törvényt?
"az áldozathibáztatás az megy neked is látom."
Hát talán, mert jó magam is munkavállaló vagyok, láttam a szüleimnél is. Másik oldalról nem tudok nyilatkozni. Nekem is ajánlották, hogy többet kereshetnék zsebre, csak nem éltem ezzel.
#29 Hisztizel? Netán most majd fizetned kell?
Akinek a munkaadója nem fizette be a járulékát annak a munkaadóját kell beperelni miatta. Igenis legyen annyira felnőtt mindenki hogy az interneten az ügyfélkapun keresztül ránézzen a TB oldalára hogy biztosított-e vagy sem. vagy menjen el a háziorvosához, vagy a közeli szakrendelő portájára, és kérje meg hogy nézzenek már bele a gépbe, pirosan villog-e a neve mellett vagy sem. Mert ennyi kell hozzá.
A törvény eddig is KÖTELEZETT a minimális TB járulék befizetésére mindenkit. Semmi nem változik most azon kívül, hogy végre érvényt is szereznek ennek.
Ahogyan más már írta, eddig is gyűlt a tartozás és bizony ki kellett fizetni, még ha utólag is. Annak is aki évekig nem fizette.
Miért hisztizel azon hogy most nem tud összegyűlni több százezres tartozása az embereknek?
Mindig a kiszolgáltatott emberekre rúgnak bele.
Azzal persze nem kezdenek semmit,hogy embereket minimálbérre,meg 4 órára jelentenek be munkaadók,és valakinek ezért nem lesz normális nyugdíja.
És,van,amelyik még be sem fizeti a tb-e az alkalmazott után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!