Gyurcsány idején miért volt 250 forint az euró? Most miért 330?
Félre értés ne essék, nem sírom vissza, soha nem szavaztam rá.
De nem értem, hogyha most dübörög a gazdaság, akkor hogy volt 335 pár hete?
Egy valuta annyira erős, mint az ország, ami mögötte van, illetve a világban betöltött szerepe szerint.
Orbán renintens politikát folytat, így megbízhatalan. Ezt pedig befektetők nem szeretik.
Illetve a Fidesz játszik is pénzzel, mert pont mielőtt jön egy nagyobb EU-s utalás, elszáll az euró. Most is megnyugszik a piac, jövőhéten jön az utsó utalás, aztán visszamegy 325-re.
@10:51
Nincs rá szűkség. Orbán már megtette helyettük.
Én elég sokat utazok külföldre családi okok miatt és az interneten is szoktam külföldről vásárolni(még így is olcsóbb mint itthon) , így eléggé zavar ez az árfolyam.
Megmondom őszintén, nem érzem, hogy bármit érne a fizetésem. Hiába emelkedik mondjuk évente, ha minden drágább lesz. Ha most dübörög a gazdaság, akkor nagyon félek mi lesz ha majd nem.
Egyszerű nem kell a ködösítés:
1. Dübörög a gazdaság, az emberek dolgoznak mint állat
2. A Forint egyre rosszabb
Miért is: mert aki forintot tart egyre kevesebbet kap érte, miért is, mert egy termék 100 ft helyett 200 ftba kerül mert 100 at le kell adni a korrupt rendszernek.
Tehát a leadott 100 ft (Extraprofit????) mögött nincs termék, azaz azért a 100 Ftért nem kap semmit a vevő akinél a forint van.
Ezért értéktelenedik a pénzünk folyamatosan. A világgazdasági inflálódás csak ürügy.
De egyik kutya másik eb: viszont nem kéne engedni egyiket se hogy elszaladjon a ló velük. Váltógazdaság a kormányzásban, legyen igazi konkurrencia ott és ne pénzéhes képviselők hada.
A nyugdíjak szándékos devalválása még tetézi a pénzromlást kis hazánkban, de erről máshol lehetne beszélni, ott ahol ismerik a kamatos kamat egyszerű képletét.
"Én elég sokat utazok külföldre családi okok miatt és az interneten is szoktam külföldről vásárolni(még így is olcsóbb mint itthon) , így eléggé zavar ez az árfolyam.2
Én meg egy exportra gyártó 100%-ban magyar tulajdonú cégnél dolgozok, és eléggé örülök, hogy nem 250 az euró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!