Miért kell a magyaroknak állandóan szabadságharcot vívni?
A kérdés szerintem adott, az hogy még írtam hozzá egy két gondolatot az megint más.
De ez a szó hogy "szabadságharcolgatni" ,ez mindent el mond rólad .
Egyszerű pszichológia. A magyarok szótára a NEM szóval kezdődik. Mi mindent ellenzünk. De azért mégis jó érzés a győztesek oldalán állni.
Ez működik 8 éve és kétharmadot hoz a kormánynak. Keresnek egy ellenségképet. Harcolnak vele és legyőzik. Ha te is a győztesek oldalán akarsz állni, akkor szavazz rájuk. És az ostoba választó rájuk szavaz. Mert a pontszerű agyában az motoszkál, hogy mi történne ha nem a fideszre szavaz ? Jönnének a migránsok ? Jönne soros ? Jönne hakapeszi maki ? Ezt nem szabad megkockáztatni.
Nem tudom mit értesz ez alatt hogy "a nemzeti öntudatos vagy", de nemzeti vagyok és mondhatni öntudatos.
Egyik part felé sem vagyok orientált. De ahogy látom te baloldali be allitottsagu vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!