Boross Péter, a legrégebbi élő magyar miniszterelnök megérdemelné, hogy közterületet nevezzenek el majd róla? Esetleg szobrot kapjon
Ez hülyeség, senki nem adott ki tűzparancsot. De a válaszokból jól látszik, hogyan lehet utólag átírni a történelmet a prolinép fejében "megfelelő" szájízűre. Remélhetőleg a történelemkönyvekbe a tények fognak bekerülni, nem a hazugságok.
Ajánlom elolvasásra Debreczeni József: A miniszterelnök című, Antall Józsefről, és az 1990-94-es időszakról írt könyvét. Ír benne a taxisblokádról is részletesen.
Nyitókérdésre: Nem hinném, hogy sor kerül rá. Rövid ideig volt miniszterelnök. Reálisabb, hogy Antall Józsefről nevezzenek el utcát. Az is lehet, hogy van már róla elnevezve valahol.
Kérdező: Bár az egész ország Hóbagoly néven utálta ezt az embert. Én most írtam le először, mert nem tatom érdemesnek hogy róla vitázzak - és eddig nem is tettem!
Mondták, hogy "kommunista kocsmáros", de ezt nem szeretem, mert ő kisebb komcsi volt, mint maga Kövér elvtárs!
A kérdés ettől függetlenül - szerintem - hülye kérdés!
Mit is tett ez a "jóember" ezért a szerencsétlen országért, ami jó és maradandó?!
OFF!
11-es: Biatorbágyon van Antall József utca. Meg mintha lett volna szó arról évekkel ezelőtt, hogy a szülőhelyén, Pestújhelyen (XV. kerület) is fognak róla valami kisebb közterületet elnevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!