Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ukrán munkások miért...

Az ukrán munkások miért állnak meg Magyarországon? Mi a bánatért nem mennek tovább az ötszörös fizetésért?

Figyelt kérdés

Nem csak németül/angolul, de magyarul se beszélnek, szóval nem a nyelvtudás hiánya miatt.

És tényleg itt vannak /Bp-en,/ láttam, hallottam őket.

2019. dec. 5. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10# én is így látom, hogy ennek is örülnek már. Ráadásul itt a magyarral elvannak, de angolul vagy németül nem biztos, hogy tudnak
2020. jan. 7. 11:46
 12/12 anonim ***** válasza:

igen, annyira nincsennek "messze" itt mint pl németo.-ban vagy messzebb.

mi azt tapasztaljuk hogy sokuk magyarul nem tud beszélni, de megérti amit magyarul mondanak. már mint nem azt érti meg hogy ha pl munkával kapcsolatban mondasz neki valamit hogy mit csináljon, de ha pl szidnád akkor tuti értené hogy róla van szó.

meg olyan is van aki tud magyarul de titkolja, szóval vigyázni kell mit mondasz előtte...

2020. jan. 12. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!