Rezsiutalvány, krumpli osztás, teljes médiafölény, buszoztatott ukrán szavazók és mégsem tudott tarolni a Fidesz?
2:
Jó, de ha ostobaság, akkor mégis miért csinálja a Fidesz?
Honnan szeditek ezt a krumplit? Sehol se láttam. Sose akartak nekem, vagy az ismerőseimnek adni.
Van bőven választék a médiumokból is. És azokat is sokan nézik, pl. ATV, RTL. Neten meg még inkább. Folyamatosan, mindenhol a hír24 híreibe botlok.
És miért baj, hogy nem tarolt a Fidesz? Semmi sem jó? Inkább örülj végre :D
Nem volt krumpliosztás, az ellenzék fantazmagóriája az egész. :D
https://www.youtube.com/watch?v=GI_baLqNu9w
5: Szóval még csak nem is ingyenes?
Akkor ingyen ételt sem lehet osztani a rászorulóknak?
@12:13
Drága ne legyél már ennyire cinikus. :D
@12:22
Szerintem azért van különbség mikor egy segélyszervezet oszt ételt a rászorulóknak, meg mikor választások közeledtével tömeges krumpliosztás, ingyenpörkölt, koncert stb... van persze jól láthatóan feltüntetve hogy ezt melyik politikusnak köszönhetjük.
9: Nálunk nem volt egyik sem :( Se osztogatás, se koncert.
Mondjuk nem is hiszem, hogy ezzel bárkit befolyásolni lehetne. Azért a legtöbb embernek nem is jut el a tudatáig, hogy milyen rendezvényen van, csak jól érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!