Nem értem hogy miért nem inkább a magyarságunkoz és a kulturánmhoz viszonyulnak így. Ők minden kulturáért kiállnak, csak egyedül a magyar népet gyűlölik, szóval ők is ugyannyira nácik és kirekesztők mint akiket ők gyűlőlnek. Akik a magyar népet más nemzetek fölé helyezik. Régen a nácik magukat helyezték mások felé, most saját magukat helyezik mások alá és nem bántja őket ha elárulják az otthonuk, gyökereik, szerintük akár ki is hallhatunk vagy minket is borjúként vagonokba rakhatnának. Utálják a magyarság erősítő népszokasaink, hagyomanyaink pedig egyesitenék, összefognák a nemzetet, közösséget teremtenek. Sokkal jobb, és gazdagabbá tesz mindegyik nép kulturájának bőveb meg-megismerése kipróbáláda. Sokkal pozitívabbak az emberek akik tisztában vannak a régi dolgok értékével, és tudják hogy az őseiknél százszor jobban élnek. Nem csak mindenből újat kell, a régi gazdagab, szép díszes is jo. Nem értem miért baj hogy erre van igény egyes fiataloknál is, meg embereknél miért kell támadni.
Itt ez a térkép. Nyugat eu, usa sötétkék, kelet eu világos kék. Jól mutatja a valódi helyzetet.
2019. dec. 2. 22:27
16/21 anonim válasza:
Mit vársz a sok áltoleráns suttyótól? Ezektől ennyire telik: fúj magyarok, magyarkodni rossz, jujj nácik, jujj kirekesztés, jöjjön ide egész Afrika...
2019. dec. 2. 22:53
17/21 anonim válasza:
Én gondolkodó embernek tartom magam, sem szeretni, sem utálni nem fogok valamit szimplán azért mert magyar. Ha valami jó azt szeretem, függetlenül attól hogy magyar, angol, orosz, német, amerikai, pápua vagy csecsen. Ha meg valami rossz, akkor azt ugyanígy utálni fogom, függetlenül attól miféle.
Rácsatlakoznék az első válaszadóra: hadd ne kelljen már a lószrt szeretnem azért, mert barna helyett piros-fehér-zöld... Ami ebben az országban megy attól lassan már egy afrikai országban is gutaütést kapnának, nem hogy Európában, hadd ne éljenezzem már ezt a fertőt csak azért mert ráaggatják a magyar zászlót. Van elég sok magyar érték amit lehet szeretni mellesleg. Már ami megmaradt még azokból.
2019. dec. 3. 00:53
18/21 anonim válasza:
Azt azért leírhattad volna, hogy pontosan kik. Így értelmetlen a kérdés
2019. dec. 3. 07:31
19/21 anonim válasza:
Èn ha meghallom a magyar vagy a székely himnuszt meghatódom. Már általànos iskolás korom óta így van ez. Nagyon szeretem a gyönyörű hazámat. Igazi keresztény lelkületű magyar ember vagyok. És mindig a magyaroknak szurkolok minden sportágban szívvel lèlekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!