Miért utálnak mindent ami magyar?
Figyelt kérdés
Nem értem hogy miért nem inkább a magyarságunkoz és a kulturánmhoz viszonyulnak így. Ők minden kulturáért kiállnak, csak egyedül a magyar népet gyűlölik, szóval ők is ugyannyira nácik és kirekesztők mint akiket ők gyűlőlnek. Akik a magyar népet más nemzetek fölé helyezik. Régen a nácik magukat helyezték mások felé, most saját magukat helyezik mások alá és nem bántja őket ha elárulják az otthonuk, gyökereik, szerintük akár ki is hallhatunk vagy minket is borjúként vagonokba rakhatnának. Utálják a magyarság erősítő népszokasaink, hagyomanyaink pedig egyesitenék, összefognák a nemzetet, közösséget teremtenek. Sokkal jobb, és gazdagabbá tesz mindegyik nép kulturájának bőveb meg-megismerése kipróbáláda. Sokkal pozitívabbak az emberek akik tisztában vannak a régi dolgok értékével, és tudják hogy az őseiknél százszor jobban élnek. Nem csak mindenből újat kell, a régi gazdagab, szép díszes is jo. Nem értem miért baj hogy erre van igény egyes fiataloknál is, meg embereknél miért kell támadni.2019. dec. 2. 20:10
1/21 Balogh Bence 2019 válasza:
Csak a szrt utáljuk, főleg ha nemzeti mázzal leöntve akarják megetetni velünk.
2/21 anonim válasza:
Kik azok az "ők"? Bocs, ha nem olvastam el elég figyelmesen..
Rólam biztosan nem szól :)
3/21 anonim válasza:
Mai "1000 éves múlt, kultúra, népszokás, magyarnép, árjafaj, régidolgok, horthykádárizmus, BEZZEG A LIBERÁLISOK" agymenés pipa.
5/21 anonim válasza:
Jah, értem már! Mindenki behelyettesítheti azokat, akik szerinte nem méltók hogy magyarok legyenek. Áhá! Ravasz :)
És mi van ha valaki liberális, de szereti a magyarságot?
System error :D
6/21 anonim válasza:
A nemzeti öntudatos troll legújabb kérdése.
7/21 anonim válasza:
A spicliskedés, ellenségeskedés sajnos jellemző erre a népre. Talán a sikertelenség miatt, a sok száz év elnyomás, vagy a túl sok genetikai keveredés, és szellemi rombolás miatt. Bár a jobboldal nem igazán rekeszti ki azokat, akik normálisak, és nem magyarellenesek, a baloldaliak nemzetellenesek inkább. De maga a jobboldal sem igazán jobbos. Máshol sokkal nacionalistább, akár soviniszta a jobboldal. Úgy látszik a károsság és a baloldaliasság összefügg.
8/21 anonim válasza:
Biztosan a tuggyukik. Mindenről ők tehetnek.
9/21 anonim válasza:
Dehát a magyar tényleg alsóbbrendű a többi európai néphez képest.
De még pár távol keleti néphez képest is egy semmi.
Ez nem csak egy elmélet hanem tény.
10/21 anonim válasza:
Tuggyuki? Voldemort és a Halálfalók?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!