Most miért őrjöng az összes kormánysajtó azon, hogy lebénult a város?
Karigeri miatt van minden, fél óránként jelennek meg cikkek, hogy Karigeri miatt bénult meg a város.
Akárhogy keresem, ezekben a sajtóorgánumokban nem találok egy cikket sem arról, hogy 1-2-3-4-8 éve megbénult a város, és a szemét Tarlós tehet róla.
Pedig nem tudom emlékeztek-e, minden évben ez van :)
Ez például 2013-as. Akkor sehol nem volt Karigeri :D
Én inkább úgy látom, hogy a "baloldali" sajtó csak tényeket közölt mindig.
Nem ilyen undorító mocsadék alpári módon savazta a főpolgármestert. Főleg az Origo nevű szennylapra gondolok.
PRO : Annyiban van alapja, hogy míg Tarlósnál egy ilyen havat összelapátoltak, eltakarítottak pik-pakkra most gyakorlatilag tétlenül figyeli a történéseket a vezetés az 5 helyettesével együtt. Nem akarnak vagy nem is tudnak találni hókotrókat.
KONTRA : Főpróbája a szép új jövőnek. A klímavédelem jegyében láthatjuk milyen lenne a város közlekedés nélkül. Ki lehet próbálni cangával közlekedni
"Nem akarnak vagy nem is tudnak találni hókotrókat."
Egy polgármesterváltással nem áll meg az élet. Valsz. ugyanaz a cég csinálja a hókotrást, aki tavaly is csinálta. És eddig is minden évben az volt a helyzet, hogy "felkészültünk a télre, de beismerjük, hóra nem számítottunk".
Ez most nem ellened szól konkrétan, de írtó kontraproduktív, mikor a fideszesek már a nulladik pillanatban csak panaszkodni tudnak, aminek igazából csak az a lényege, hogy nem fideszes nyert a választáson.
Egy ellenzéki adót emel (miközben előtte végig azt beszélte, hogy szrul áll az önkormányzat)? => címlapra vele.
Egy fideszes adót emel (miközben sikergazdaságról és hatalmas megtakarításokról beszélt előtte) => senki le se sz''rja.
Bármi zavart titeket az ellenzékiek viselkedésében, most ugyanazt csináljátok magatoktól. Mi ez, ha nem ironikus?
# 6/6 Én pont ezt a kettős mércét látom az ellenzéknél. Amíg Gyurcsány pacsizik a kutyáját ölelgeti Putyinnal. Gyurcsányné szintén az haladás.
<==> Viszont ha Orbán tárgyal a világ egyik meghatározó elnökével, akkor találkoznak a diktátorok fújj
Nem az abaj, hogy leesett a hó, hanem ahogyan kezelik illetve nem kezelik azt. Tarlósnál rögtönmegkezdték a takarítást. Karácsony FB-zik munka helyett. Az 5 helyettese sem csinál semmit csak a pénzt markolja fel. Habár nem tudom mit tud egy okosvárosért és részvételiségért felelős helyettes csinálni ilyenkor, de tenni azt nem
Most nem kezdik meg eltakarítani a havat míg el nem áll, mert minkek is ? Nem találnak vagy nem is akarnak hólapátolót, mert elolvad vagy nem ért hozzá.....
+ hóra nem számítottak :Luuul
Télen esik a hó. Magyarországon minden évben egyszer tél van. Aki nem számít a hóra az ne vállaljon el ilyennel járófeladatokat sem -.-
Miért őrjöng a kormánysajtó?
Nézz már körül!
Az emberek qva anyáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!