Mi lesz az SZDSZ el?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 15:02
1/24 anonim válasza:
jó helyen vannak: bőven 1% alatt :)
2/24 anonim válasza:
Úgy járnak mint a dodók. Kamuliberálisokra nincs nagy igény.
3/24 anonim válasza:
Van még olyan, hogy SZDSZ? Nemáááá :)
4/24 anonim válasza:
sajnos az utódja 7%kal bent van a parlamentbe, ezért az szdsz-re már nem koncentrálni
5/24 anonim válasza:
Kit érdekel??Amúgy meg az Lmp hajaz rá,szóval nem vésznek el csak átalakultak!
6/24 Voltaire válasza:
56
Az lmp nem liberális párt. Baloldali-zöld.
Engem, mint liberálist, bánt, hogy nem vagyok képviselve az országgyűlésben.
7/24 anonim válasza:
bocs, kérdező, nem lesz, hanem lett
eltűnt, már nem is létezik
összeolvadt az mdf-fel, majd megbokrosodtak, később herényivé zsugorodtak, végül alulról szagolják az ibolyát
8/24 A kérdező kommentje:
sajnos ezek a férgek még mindig szerepelnek a médiában gay parádé sziget stb ...
2010. júl. 19. 15:09
9/24 A kérdező kommentje:
Voltaire te vagy a 200001.ik?
2010. júl. 19. 15:12
10/24 Voltaire válasza:
Nem, a "harminckilences" vagyok :)
Sose tagadtam, hogy liberális nézeteket vallok. Az szdsz a Fodor féle hülyék miatt nem lett sose olyan sikeres, mint amilyen lehetett volna. Viszont, úgy nem akartam rájuk szavazni, hogy a konzervatív mdf-el indulnak egy csapatban, így végül senkire se voksoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!