A fideszesek azt mondják “Tartsák el a családtagok a nyugdíjasokat” Fe azokkal mi lesz akiknek nincs családja?
Én pl egy vesztes vagyok,a kutyának nem kellek.A legvalószínűbb hogy soha sem lesz barátnőm,gyerekek,családok meg aztán pláne nem.Nem járok szórakozni,nem élek szociális életet,nincsenek barárain.Soha nem is voltak.
Beletörődtem abba hogy egyedül öregszem meg.
De ha nem lesz nyugdíj sem,akkor miből fogok megélni?
21 éves vagyok,messze van még
"Lakótársa attól még lehet, főleg hogy nincs párkapcsolata, ezért kevésbé sérül a (nem létező) magánélete azzal, hogy nem egyedül lakik."
Mondjuk jó lenne,ha nem olyanok döntenék el,hogy ki kivel lakjon,akik más pénzéből vesznek lakást kedvezményesen.
# 19
Hinni kell, bízni kell! Az egész élet erről szól. Hitet kell merítened. Önismereti témájú könyveket kellene olvasnod. Ne félj, van még időd. Én kb. 30 voltam, amikor nagyjából magamra találtam, addig ugyanígy ahogy neked se, fogalmam nem volt róla, hogy lesz feleségem, családom.
Vannak ám kis igényű, egyszerű lányok is. Nehogy azt hidd hogy minden lány csak gazdag, sikeres, jó kiállású férfival elégszik meg.
"Mondjuk jó lenne,ha nem olyanok döntenék el,hogy ki kivel lakjon,akik más pénzéből vesznek lakást kedvezményesen."
Nem tudom, kikre gondolsz, de ha valaki antiszociális, akkor pont hogy kevesebb a kiadása (nem jár el sehová szórakozni, többet túlórázhat ünnepek alatt is, bármikor költözhet több pénzért stb.)
De én alapból nem merek odamenni egy lányhoz.
Meg jobb nekem egyedül,semmi értelme párkapcsolatba kezddni.
Most kollégista vagyok,de a szobatársaimmal se beszélgettem még pár szóval többet.Csak a keresztnevüket tudom.
Meg nem is bírom elviselni más emberek társaságát.Ha otthon vagyok,a konyhába se megyek ki addig amíg a szüleim kint vannak.Ha meg kijön valaki akkor abbahagyom az ebédet és bezárkózok a szobába,amíg újra szabad nem lesz a konyha.
A hobbim az,hogy egyedül sétálgatok a lakótelepek környékén.
A szüleid is összejöttek valahogy, neked miért ne sikerülhetne ugyanaz?
Nem hiszem hogy jó neked egyedül, különben nem mondanád hogy egy vesztes vagy. Most lehet hogy elvagy valahogy, de később csak rosszabb lesz. Voltál már pszichológusnál? Nem szégyen elmenni.
Az időseknek egyébként nyugdíj kiegészítésre az is egy lehetőség, ahogy régen nagyszüleink csinálták. Elköltözni vidékre, és egy kis csirketartással, zöldség-gyümölcs termesztéssel eléldegélni. Persze amíg erejük, egészségük engedi.
A szüleim teljesen más személyiségek mint én.Ők mindig a középpontban akarnak lenni,hangoskodnak és meg is aláznak engem mások elött,csak hogy egy pillanatra is rajtuk legyen a figyelem.
Engem mindenki utál,senki nem lenne képes elviselni.Nem lesz soha sem barátnőm és szüzen halok meg,vagy legfeljebb elmegyek valami prostihoz.De barátság meg párkapcsolat egy elérhetetlen álom.Mondom az is elérhetetlen hogy valakivel beüljek valahova meginni egy kávét,mert egyszerűen nincs ember aki hajlandó lenne erre.Akkor hogy lenne bárkitől gyerekem?Már az alap szociális élet sincs meg,nemhogy egy családalapításhoz szükséges háttér
Én ennek pont az ellentettje vagyok.
És miből veszek családi házat hogy ott tyukokat tartsak?Piacon fogom árulni a tojást és abból élek majd vagy mire gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!