A fideszesek azt mondják “Tartsák el a családtagok a nyugdíjasokat” Fe azokkal mi lesz akiknek nincs családja?
Én pl egy vesztes vagyok,a kutyának nem kellek.A legvalószínűbb hogy soha sem lesz barátnőm,gyerekek,családok meg aztán pláne nem.Nem járok szórakozni,nem élek szociális életet,nincsenek barárain.Soha nem is voltak.
Beletörődtem abba hogy egyedül öregszem meg.
De ha nem lesz nyugdíj sem,akkor miből fogok megélni?
21 éves vagyok,messze van még
"Én pl egy vesztes vagyok,a kutyának nem kellek."
Ez elsősorban azért van, mert te magad is annak tartod magad.
"De ha nem lesz nyugdíj sem,akkor miből fogok megélni?"
Ha fenti módon gondolkodsz, akkor úgysem éred meg a nyugdíj korhatárt. Demagógok szerint amúgy sem.
Amúgy meg amíg mindig a nyugdíjasok fogják megszavazni a következő kormányt, addig nem lesz töke egyiknek sem mégcsak csökkenteni sem a nyugdíjakat.
Mi az hogy vesztes vagy? Ha nem tudtál továbbtanulni, el kell menned egy hasznos szakmát tanulni. Elkezdesz dolgozni, minél több gyakorlatot szerzel, annál magabiztosabb leszel.
Ha nem vagy semmiben tehetséges, nem baj. Szorgalommal és kitartással nagyon sokra viheted.
"Hogyne,főleg mióta 2-szer annyit kell dolgoznia egy gyermektelennek a lakhatásért."
Lakótársa attól még lehet, főleg hogy nincs párkapcsolata, ezért kevésbé sérül a (nem létező) magánélete azzal, hogy nem egyedül lakik.
A kérdező helyében, ha senki és semmi nem köti ide, inkább kimennék külföldre, akkor lesz normális nyugdíja és megtakarítása is.
Egyetemista vagyok.Itt az a lényeg hogy a szociális életem nincs.Nincsenek barátaim és alkalmatlan vagyok emberi kapcsolatok kialakítására.
Felületes barátok voltak.Mindig kihasználtak meg szivattak.Pl.Elvittek magukkal házat felújítani,miközben azt hazudták hogy a Balatonra megyünk fürdeni.
De nem ez a lényeg.Hanem hogy soha egy lánynak nem fogok kelleni.Nem lesz családom
Tudom h pl Kínában a gyerek tartja el az öreg szülőt.Itt is ilyesmit terveznek.De félek épp ezért merz nekem nem lesznek gyerekeim,se senkim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!