Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Merre járnak ilyenkor a...

Bumbi02 kérdése:

Merre járnak ilyenkor a Fideszesek?

Figyelt kérdés
Most hol van az a sok fideszes akik ezt a forradalmat véghez vitték, most amikor az IMF és az EU felállt a tárgyalóasztaltól ezzel nehéz napokat okozva a devizahiteleseknek, vagy hol voltak akkor mikor Kósának köszönhetöen rohamosan romlott a forint?.. ilyenkor hol vannak a fideszesek mikor Orbán király azon kivül hogy a saját embereit elhelyezte mindenhova, csinált egy ünnepnapot, meg egy wc papirnak használható nyilatkozatot , semmit se csinált még? én azt értem hogy idő kell a jó munkához.. de mikor akarja elkezdeni? mer eddig egyik cselekedetébe se tudom bele látni hogy hosszu távon jót fog tenni az országnak...
2010. júl. 19. 12:06
1 2
 11/17 anonim válasza:
0%

Ha jól tudom, annak idején az EU-val való tárgyalások folyamán, Orbán 2 feltételt nem irt alá az EU-nak! A környezet védelem és a fizetések európai szinvonalra hozását! Tehát akkor ki tehet róla,hogy sok ember nem tud

megélni a fizetéséből?

Azt én sem helyeslem,hogy sokan meggondolatlanul vettek fel hiteleket,nem mérlegelve anyagi erejüket!

2010. júl. 27. 15:47
 12/17 anonim ***** válasza:

"A környezet védelem és a fizetések európai szinvonalra hozását! Tehát akkor ki tehet róla,hogy sok ember nem tud

megélni a fizetéséből? " ----> hát nem csak ő az biztos!

Ezeket azért nem írta alá, mert nem tudtuk volna teljesíteni! (Részben az EU-nak köszönhetően nem!) Amugy a környezetvédelem pontot először elég kevés ország írhatta alá! Tudod ez nem egyéni elhatározás kérdése!

2010. júl. 27. 15:52
 13/17 A kérdező kommentje:

látom azér vannak itt egyketten..

valaki irja le nekem hogy eddig mit tett a kormány?és hogy az miben jó nekünk?

(mit tett, nem mit igért gondolok itt a 29 pontos intézkedésekre amiket majd kb 2-3 év mulva h ha bevezetnek)

2010. júl. 27. 18:01
 14/17 anonim ***** válasza:

Ne harahudj, de szerinted amit az MSZP 8 a 8 éves "tevékenykedése" után hagyott, azt a sz*rt, azt a fidesz 2-3 hónap alatt majd eltakarítja?

Mégis mit gondolsz? Melyik párt lenne képes ilyen csodára, mikor világválságról beszélünk?

Gondolom Jobbik szimpatizáns vagy ...

2010. júl. 27. 19:22
 15/17 A kérdező kommentje:

nem.. rühellem a jobbikot, rühellem a gyurcsány-medgyesy kormányt és a fideszt is aki addig volt okos mig bele kellett szólni hogy mit hogyan, de most hogy oda került korlátlan hatalommal eddig még semmit sem tett az országért..

tehát kérdezem én, eddig mit tett a fidesz? mmert igazából ott van náluk a 2/3 övék az AB övék az államfő, innentől kezdve nem mondhatják h mit miér nem sikerült megtenniük... de eddig nem igazán használják ki...illetve amire kihasználják az a saját emberek elhelyezgetése mindenhova, meg a nemzeti együttmüködés nyilatkozata, meg ien hasonló hülyeségek...

2010. júl. 27. 20:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Eltelt két hét, és a HUF ugyanott van. What a wonderful world...
2010. aug. 2. 23:18
 17/17 A kérdező kommentje:

és eltelt két hónap és az ország még mindig ugyanott van, mint a kormányváltás előtt:))

what a wonderful world...

2010. aug. 3. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!