Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Arról nem kellett volna az...

Arról nem kellett volna az embereket megkérdezni hogy építsenek-e stadionokat?

Figyelt kérdés

Ekkora beruházásról nem kellett volna népszavazást tartani? Ha esetleg az emberek által emlegetett “stadion vagy kórház” kérdést feltették volna szerintem 99% kórházat mondana. Nemhinném h érdekelne olyan sok embert h van-e stadion vagy nincs. Kell a stadion is, de van fontossági sorrend, és az a olyan extra beruházás mint a stadion(ok) nem az első.

Szóval nem kellett volna ezekről a sok stadionokról a népet megkérdezni?

2019. nov. 27. 21:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Miért kellett volna?

4 évente meg vannak kérdezve az emberek. A Fideszt elsöprő többséggel támogatja a nép! Innentől kezdve miért kéne megkérdezni mindenről az embereket?

Megszavazta a nép a bizalmat! Épül szépül az ország, soha nem volt meg az országunk ennyire sikeres mint ma!

Hajrá Magyarország!

2019. nov. 28. 10:57
 12/13 anonim ***** válasza:
25%

Én azért drukkolok a balos ellenzékieknek, hogy egyszer ők is kezdjék el élvezni az életet, örülni annak, hogy fejlődik az ország. Fogadják ezt el, még akkor is ha nem az ő érdemük.

Ezek a beruházások nekik is szólnak.

Örüljetek neki, kedves ellenzékiek! Higgyétek el, ha örülök akkor sokkal szebben fogjátok látni a világot. Nem kellene ilyen besavanyodottnak lennetek!

2019. nov. 28. 11:00
 13/13 anonim ***** válasza:
60%

"#9 Kár hogy egyáltalán nem arról írtam amit te megpróbálsz kihozni belőle. Túl hosszú volt a szöveg? Ennyi mondatot már nem tudsz értelmezni? Nem sikerült megérteni hogy egy ilyen döntésre az átlag ember NEM ALKALMAS?"

Ennyire bánt, hogy rátapintottam az igazságra? Pontosan azt írtad, amit én felvázoltam. Az, hogy szerinted az emberek nem alkalmasak ilyen döntések meghozatalára, míg másfajtákra igen, egyrészt a te szubjektív véleményed, másrészt pedig csak maszatolás arra, hogy neked tetszően szabjuk meg a megkérdezés "határait".

Én elég edukáltnak tartom a lakosságot arra, hogy felállítsák a saját prioritási sorrendjüket egy stadionnal szemben.

Megint csak mondom: Az, hogy nem alkalmas a lakosság egy stadion kérdésében dönteni, csupán egy tőled származó, gyenge lábakon álló kamuindoklás arra, hogy ne kelljen megkérdezni az embereket dolgokról az országgyűlési választások után. 4 évente megvannak kérdezve az emberek, utána le lehet sz''rni őket, ez a mentalitásod, amit legalább a 32%-os fel is vállal, veled szemben.

2019. nov. 28. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!