Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely főpolgármest...

Karácsony Gergely főpolgármester úr, mikor teljesíti azt az ígéretét, hogy ingyenes lesz a BKV?

Figyelt kérdés

Amit eddig én tudok az annyi hogy elsőként azt mondta, hogy csak 14 éven aluliaknak lesz ingyenes, aztán azt hogy 7 éven aluliaknak, most meg hogy törvénymódosítás kell hozzá.

Lesz egyáltalán ingyeneS BKV?

2019. nov. 26. 19:24
1 2
 11/14 Sunshinedoll ***** válasza:
27%
Szerensétlen pár hete lett polgármester,hadd vegyen már levegőt, ezek nem pár hét alatt megvalósítható dolgok :D
2019. nov. 27. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
Azért jellemző,hogy össze-vissza ígérgetnek bármit,hogy egy választást megnyerjenek,aztán késöbb vakaróznak hogy mégsem megy,meg törvénymódosítás kell hozzá. Budapest most lehúzta magát 5 évre a wc-én. Ez rosszabbnak néz ki mint a Demszky volt. :(
2019. nov. 28. 05:55
 13/14 anonim ***** válasza:

"14 éven aluliaknak"-ról volt szó a programban. Ezt nem egyik napról a másikra tudja megtenni. Ha lépcsőzetesen megteszi a ciklus végéig, akkor még betartotta az ígéretét. Persze ehhez az is kéne, hogy a fidesz ne lopja el a főváros pénzét. Alig marad Budapestnek valami az itt megtermelt adókból. Ezt Tarlós is mondta annak idején.

Elvileg év végéig felemeli 7-re.

Mondjuk én nem ezért szavaztam rá, én anno kifizettem 13 évesen is...

2019. nov. 28. 10:33
 14/14 anonim ***** válasza:
33%

A Fidesz mikor teljesíti, az ígéretét, hogy megvédi a nyugdíjat, az egészségügyet, hogy lesz egyéni nyugdíjszámla, stb. stb. stb.?

A Fidesz mikor teljesíti azt az ígéretét, hogy nyilvánosságra hozzák az ügynökaktákat???

Karácsony még csak kb. két hónapja van hivatalban, viszont a fidesz már elég régóta, ráadásul kétharmaddal.

2019. dec. 12. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!