Karácsony Gergely főpolgármester úr, mikor teljesíti azt az ígéretét, hogy ingyenes lesz a BKV?
Amit eddig én tudok az annyi hogy elsőként azt mondta, hogy csak 14 éven aluliaknak lesz ingyenes, aztán azt hogy 7 éven aluliaknak, most meg hogy törvénymódosítás kell hozzá.
Lesz egyáltalán ingyeneS BKV?
"14 éven aluliaknak"-ról volt szó a programban. Ezt nem egyik napról a másikra tudja megtenni. Ha lépcsőzetesen megteszi a ciklus végéig, akkor még betartotta az ígéretét. Persze ehhez az is kéne, hogy a fidesz ne lopja el a főváros pénzét. Alig marad Budapestnek valami az itt megtermelt adókból. Ezt Tarlós is mondta annak idején.
Elvileg év végéig felemeli 7-re.
Mondjuk én nem ezért szavaztam rá, én anno kifizettem 13 évesen is...
A Fidesz mikor teljesíti, az ígéretét, hogy megvédi a nyugdíjat, az egészségügyet, hogy lesz egyéni nyugdíjszámla, stb. stb. stb.?
A Fidesz mikor teljesíti azt az ígéretét, hogy nyilvánosságra hozzák az ügynökaktákat???
Karácsony még csak kb. két hónapja van hivatalban, viszont a fidesz már elég régóta, ráadásul kétharmaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!