Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te még hiszel a rendszerváltás...

Te még hiszel a rendszerváltás legendájában?

Figyelt kérdés

2019. nov. 26. 19:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Dékás, te azon kevesek egyike vagy, akiről el is hiszem, hogy jobb lenne neked. Remek ávós tizedes lehettél volna, ha előbb szarnak a világra.
2019. nov. 27. 21:31
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
#10, nem éltél még akkor, ugye?
2019. nov. 27. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért kérdezed?

Ha a rendszerváltás ideje körüli történések érdekelnek, érdekesnek tarthatod a PestiSrácok ekörül írt cikkeit.

2019. nov. 30. 06:29
 14/19 anonim ***** válasza:
39%

#10, #12-nek:

'76-ban születtem. :)

Tévedsz, akkor már rég nem volt ÁVO.

Viszont mivel intézeti gyerek voltam, így az igencsak kommunista beállítottságú igazgatónak köszönhetően részt vettem egy 3 hónapos nyári táborozáson, Kisvaszaron.

Ha esetleg nem mondana neked semmit a helyiség neve, akkor elárulom hogy ott volt az egyik munkásőr-képző tábor! XD

Még 13 sem voltam, de már úgy szétkaptam egy AK-t mint foxi a lábtörlőt! A honvédség később köszönte hogy megjelentem a sorozáson, de közölték hogy engem biztos hogy nem soroznak be. Két Ideiglenesen alkalmatlan után adtak egy egészségügyileg alkalmatlan besorolást. XD

Gyáva kutyák!

2019. nov. 30. 09:10
 15/19 anonim ***** válasza:
39%

#14 vagyok:

A "kemény" honvédség csak azokkal szemben keménykedett, akikkel lehetett! Nekem mit kezdtek volna "tanítani"?

A honvédségnél szerintem semmi olyant nem láthattam volna, amit már nemcsak hogy láttam, hanem esetleg már használtam is! A munkásőr-képzőben semmi felesleges nem volt! Tömény fegyver-ismeret, karbantartás, és a használatuk módja. Szerintem én 3 hónap alatt egymagam annyit lőttem különböző fegyverekkel, mint a honvédségnél egy egész század!

2019. nov. 30. 09:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan,hogy a pszichés állapot alkalmatlanná tesz valakit a fegyveres szolgálatra. A munkásőrségnél ez nyilván nem volt akadály, oda eleve elmebetegek jelentkeztek. Büszke azért ne legyél erre.
2019. nov. 30. 12:57
 17/19 anonim ***** válasza:
62%

#15, #16-nak:

A többiekkel ellentétben én semmilyen vizsgálaton nem vettem részt. Egész nap ott dekkoltam azért hogy délután behívjanak egy helységbe, ahol 4 vagy 5 egyenruhás faxfej közül az egyik közölje, hogy tekintettel az "anyagomra" ideiglenesen alkalmatlannak minősítenek.

A harmadiknál, amikor az egészségügyileg alkalmatlan kaptam elég durván elküldtem a p'csába, és megkérdeztem hogy honnan a faxból tudják hogy alkalmatlan vagyok ha MEG SEM VIZSGÁLT AZ ORVOS? (szerettem volna bevonulni)

Megkérdezte, hogy: emlékszik Kisvaszarra?

Nos "azért".

2019. nov. 30. 19:49
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sose láttalak, de innen megmondom, hogy mentálisan alkalmatlan vagy fegyverviselésre.
2019. nov. 30. 21:03
 19/19 anonim ***** válasza:
74%

#17, #18-nak:

És ezt miből gondolod?

És ha fel is sorolnál egy-két dolgot, akkor ki mondta neked hogy azok kizáró okok?

Az öntudatommal van baj? :)

2019. nov. 30. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!