Te még hiszel a rendszerváltás legendájában?
Miért kérdezed?
Ha a rendszerváltás ideje körüli történések érdekelnek, érdekesnek tarthatod a PestiSrácok ekörül írt cikkeit.
#10, #12-nek:
'76-ban születtem. :)
Tévedsz, akkor már rég nem volt ÁVO.
Viszont mivel intézeti gyerek voltam, így az igencsak kommunista beállítottságú igazgatónak köszönhetően részt vettem egy 3 hónapos nyári táborozáson, Kisvaszaron.
Ha esetleg nem mondana neked semmit a helyiség neve, akkor elárulom hogy ott volt az egyik munkásőr-képző tábor! XD
Még 13 sem voltam, de már úgy szétkaptam egy AK-t mint foxi a lábtörlőt! A honvédség később köszönte hogy megjelentem a sorozáson, de közölték hogy engem biztos hogy nem soroznak be. Két Ideiglenesen alkalmatlan után adtak egy egészségügyileg alkalmatlan besorolást. XD
Gyáva kutyák!
#14 vagyok:
A "kemény" honvédség csak azokkal szemben keménykedett, akikkel lehetett! Nekem mit kezdtek volna "tanítani"?
A honvédségnél szerintem semmi olyant nem láthattam volna, amit már nemcsak hogy láttam, hanem esetleg már használtam is! A munkásőr-képzőben semmi felesleges nem volt! Tömény fegyver-ismeret, karbantartás, és a használatuk módja. Szerintem én 3 hónap alatt egymagam annyit lőttem különböző fegyverekkel, mint a honvédségnél egy egész század!
#15, #16-nak:
A többiekkel ellentétben én semmilyen vizsgálaton nem vettem részt. Egész nap ott dekkoltam azért hogy délután behívjanak egy helységbe, ahol 4 vagy 5 egyenruhás faxfej közül az egyik közölje, hogy tekintettel az "anyagomra" ideiglenesen alkalmatlannak minősítenek.
A harmadiknál, amikor az egészségügyileg alkalmatlan kaptam elég durván elküldtem a p'csába, és megkérdeztem hogy honnan a faxból tudják hogy alkalmatlan vagyok ha MEG SEM VIZSGÁLT AZ ORVOS? (szerettem volna bevonulni)
Megkérdezte, hogy: emlékszik Kisvaszarra?
Nos "azért".
#17, #18-nak:
És ezt miből gondolod?
És ha fel is sorolnál egy-két dolgot, akkor ki mondta neked hogy azok kizáró okok?
Az öntudatommal van baj? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!