Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti emlékeztek az őszödi beszédre?

Ti emlékeztek az őszödi beszédre?

Figyelt kérdés
Miről szólt?

2019. nov. 26. 12:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%

Igen emlékszem rá

Pont mint amikor Tusványoson megmondta orbán mindent eltöröl ami nem tetszik a személyének

Arra amikor március 15-én megfenyegette a választókat hogy aki nem rá szavaz azon elégtételt vesz

Arra amikor azt hazudta az eu parlamentben ő "sosem vetemednék arra elhallgattassam..." ki is nevették nem kicsit.

Arra amikor itthon nagy mellénnyel előadta elmegy "Brüsszel" ellen harcolni és nem győzött lapítani.

Arra amikor Junkers felpofozta mert azt hitte itthon van és diktátorosdit akart ott is játszani

Arra amikor könyörgött a Soros ösztöndíjért.

Arra amikor a liberális internacionálé alelnöke volt

Arra amikor eltüntette a manyup pénztárat.

Arra amikor eltörölte a 13. havi juttatásokat a közszférában dolgozóknak majd 10 éve (azóta tuti nem volt ideje visszavezetni, pedig dübörög a gazdaság azt mondja)

Arra amikor arról beszél hogy skizofrén hajlamai vannak és kisebbségi komplexusa mert a faterja rugdosta amikor nem volt hajlandó semmit se csinálni.

Arra amikor elmondja hogy ha nem tud teljesítményt felmutatni patás ördögöt rajzol a horizontra és mindent ráfog

Arra amikor egy beteg gyermek kezelését leszavaztatta mert nem származik belőle haszna

Arra amikor a rendelőből kivágták a testőrei a beteget mert megjött a fűrer

Arra amikor lezáratta a szülészetet mert a kölke szül

a sor végtelen a bűneiről....

2019. nov. 26. 14:50
 12/19 A kérdező kommentje:

Erről szolt az öszödi beszed?

Gondolom ezeket amiket itt összehordtál be is tudod bizonyítani igaz?

Leginkább videofelvetelekre gondolok, nem cikkekre az ötpercpihenőről, meg az olbanlapjárol kitiltottak társaságának függetlenobjektív weboldaláról.

-Az összes tusványosi beszede megvan felvételen.

Linkeld már be nekem azt amikor azt mondja h mindent eltöröl ami neki nem tetszik.

-linkeld be nekem azt a beszedet amikor megfenyegette az embereket, hogy aki nem rá szavaz azon elégtetelt vesz.

-Amikor könyörög a soros ösztöndíjér. Vagy nálad könyörgött?

-linkeld be ahogy a testőrei kivágják a betegeket a rendelőből.

-linkeld be amikor a Ráhel miatt lezárták a szülészetet

-linkeld be amikor azt mondja hogy az ellenzékből ellensegképet kell csinálni.

Sejtem melyik beszédere gondolsz, de azert kiváncsi vagyok egyre gondolunk e?!

Sajnos komment írása közben nem látom azt a sok sületlenséget amit összehordtál így most csak ezek jutottak eszembe.

2019. nov. 26. 15:50
 13/19 anonim ***** válasza:
66%

"Gondolom ezeket amiket itt összehordtál be is tudod bizonyítani igaz?"

igaz

Boldog karácsonyt!

2019. nov. 26. 15:56
 14/19 A kérdező kommentje:

Na folytatom.

Leszavaztatta a Zente kezeléset? Linkeld. A parlament honlapján fennt lesz ha volt ilyen.

-Eltörölte a 13.havit?

Az esetleg nem 2008ban volt? 🤔

Nekem úgy remlik

Várj megnezem a hvg-n hiszen azok függetlenek es objektívek.

Meg is van😊

[link]

2019. nov. 26. 15:58
 15/19 anonim ***** válasza:
84%
Gyurcsány megbukott mert szembenézett azzal, hogy hazudoztak és rosszul kormányoztak és ennek véget akart vetni. Orbán a hazugságot és a gyalázat kormányzást hatványozottan műveli és még csak véletlenül sem szeretne ezen semmit változtatni, autoriter rendszert vezetett be a leválthatatlanságának az érdekében és mégis imádjuk. Érdekes dolgok.
2019. nov. 26. 16:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Na hova tűnt a válaszom?

$11- től kérdeztem, hogy tudja-e, hol szülnek a gazdag nők?

Semmiféle kórházat nem kell ahhoz lezárni.

2019. nov. 26. 17:02
 17/19 anonim ***** válasza:
#15, dehogy akart véget vetni, módjában sem állt. Két évvel ezután mondott le.
2019. nov. 26. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:
42%
Persze elmondták az igazságot, amit mindenki tudott: "hazudtunk reggel, éjjel meg este"
2019. nov. 26. 18:59
 19/19 anonim ***** válasza:
42%
#15 Aztán önmagával nézve szembe folytatta ugyanazt.
2019. nov. 26. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!