Gyurcsány Ferenc (demokrácia) idején sokkal jobb volt, mint most Orbán Viktor (diktatúra) idején nem?
Figyelt kérdés
Mert legalább a politika az emberekért volt és nem az emberek voltak a politikáért.De ez mára már megfordult.2019. nov. 25. 15:45
21/25 anonim válasza:
#20, én öreg vagyok, arról beszélgettünk a haverokkal, hogy éppúgy futunk éppúgy az Astóriánál, ugyanolyan rendőrök elől, mint '73-ban😁
22/25 anonim válasza:
Azért ez elég érdekes, szerintem küldd el az erről szóló tanulmányodat azokhoz az amerikai kutatókhoz, akik különböző nemzetközi adatbázisokból összesítve az adatokat tanulmányt írtak a világ országainak az adott országra legkártékonyabb vezetőiről.
És kiderítették, hogy a mi büszkeségünk, Gyurcsány, 19. lett a listán. Az ugandai (diktátor) Idi Amin, a kambodzsai (komcsi) Pol Pot, a kongói Mobutu után.
És Gyurcsány lefölözte a 22. helyre szorult Maocetungot.
Szóval, volt, akiknek sokkal jobb volt Gyurcsány idején, de hogy azok nem a magyarok voltak, az hótziher.
23/25 anonim válasza:
Annyival volt jobb számomra, mert akkor még fiatal voltam és gondtalan. De ennek semmi köze a politikához. Egyébkènt a kérdésre válaszolva Gyurcsàny nem volt jobb.
24/25 anonim válasza:
Demokratikusan lövették ki, a szemét a békés tüntetőknek? Ez aztán a demokrácia.
25/25 anonim válasza:
Gyurcsány idiotizmusa felvezetés volt Orbán baromságaihoz!
Ez a két bugris az ország szégyene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!