Gyurcsány Ferenc (demokrácia) idején sokkal jobb volt, mint most Orbán Viktor (diktatúra) idején nem?
Igen, felgyújtani épületeket és autókat valóban nemes dolog. Valaki ezt nem tűri?! Ateista gyaur!
az autókat a jobbikosok gyujtogatták fel. Tudod kik azok? Akikkel a gyurcsany haverod választási szövetséget kötött. Ha az elvtelenség fájna,te üvöltve ordítanál
#15, az nem derült ki, kik voltak, de jelen voltam. Egy csapatban érkezett kapucnis fiúk. Szerintem Gyurcsánynak volt érdeke a nagyobb balhé.
TV székház mögött 16 buszt számoltam, tele pajzsos, botos rendőrökkel, de őket végig pihiben tartották.
#17 de amiről te beszélsz az a székház ostrom. Az szeptemberben volt.
A fideszes nagygűlésről hazamenni készülő tömeget pedig október 23.án verték szét a rendőrterroristák.
Szotemberben illetve oktoberben is a jobbikosok jatszották az eszüket.októberben pedig a rendőrök rátolták őket a fideszes tömegre, és ütötték lőtték őket válogatás nélkül
Akkor valószínüleg benned van a hiba😅
De ezt ne hagoztasd mert azt mondják majd fideSSes vagy.
A kommentjeidet pedig törlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!