Miből fogok megélni öregkoromban ha a neoliberálisok eltörlik a nyugdíjat?
Félek hogy öregkoromban nem lesz pénzem és éhen fogok halni ha eltörlik a nyugdíjat.
Nekem nem lesz családom aki majd eltart meg támogatna.Az államnak kell.
Egyre több a nyugdíjas, egyre kevesebb gyerek születik, egyre kevesebb a dolgozó réteg, aki a járulékokat fizeti, nem lesz miből a sok nyugdíjat kifizetni. Így teljesen jogos az aggodalmad, nem a neoliberálisok fogják eltörölni a nyugdíjat, hanem a demográfia...
Öngondoskodással, vagy különböző befektetésekkel be tudod biztosítani magad öregkorodra. Akár még 2-3 gyermeket is vállalhatsz, mert efelé haladunk ismét, hogy legyen aki majd kisegít, meg eltart.
Nekem nem lesz családom.Antiszociális lúzer vagyok,esélytelen hogy párt találjak.
Meg csóró is leszek amiből mem tudok félretenni.
Pedig érdemes lenne gyereket vállalnod, hiszen már az alaptörvény és a Ptk. is tartalmazza, hogy köteles a felnőtt gyerek eltartani rászoruló szülőjét.
S vajon ezt miért tette kötelezettséggé kormányunk és pártunk? Csak nem azért, mert pontosan tudják, hogy az állam nem fog téged eltartani? :)
De nem kellek a kutyának se.21 év alatt még barátokat se voltam képes szerezni,nemhogy feleséget
Meg nem is bíznék benne h eltartana.
Nem a neoliberálisok vesznek el itt semmit.
Hanem azok,akik a sportba és a családtámogatásba ölnek mindent pénzt.
Ezen kívül másra alig jut.
A neoliberálisok legalább csökkentenék az adókat,amiből tudnál félretenni öreg korodra.
A komcsik viszont beszedik az adódat,és a sporton és a szaporító programon kívül másra nem jut.
A Fidesz pont hogy neoliberális
A sport meg fontos dolog
„Meg nem is bíznék benne h eltartana.”
Ez nem gond, beperelhetnéd, ha húzódozna. ;)
Nyilván viccelek, de némileg kínomban, mert ez a nyugdíjkérdés mindannyiunkat érint majd.
13-as: "Pedig érdemes lenne gyereket vállalnod, hiszen már az alaptörvény és a Ptk. is tartalmazza, hogy köteles a felnőtt gyerek eltartani rászoruló szülőjét."
Nem biztos, hogy ez elegendő érv a gyerekvállaláshoz.
Há' benne van a tőrvénybe'! Megyek is gyereket csinálni
:D
A gyereked akkor sem tartana el,ha törvénybe foglalnák.
Tudod,a hajléktalanságot is be lehet tiltani,meg azt is,hogy levegőt vegyünk,attól még nem oldódik meg a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!