Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miből fogok megélni öregkoromb...

Miből fogok megélni öregkoromban ha a neoliberálisok eltörlik a nyugdíjat?

Figyelt kérdés

Félek hogy öregkoromban nem lesz pénzem és éhen fogok halni ha eltörlik a nyugdíjat.

Nekem nem lesz családom aki majd eltart meg támogatna.Az államnak kell.

2019. nov. 25. 10:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyre több a nyugdíjas, egyre kevesebb gyerek születik, egyre kevesebb a dolgozó réteg, aki a járulékokat fizeti, nem lesz miből a sok nyugdíjat kifizetni. Így teljesen jogos az aggodalmad, nem a neoliberálisok fogják eltörölni a nyugdíjat, hanem a demográfia...

Öngondoskodással, vagy különböző befektetésekkel be tudod biztosítani magad öregkorodra. Akár még 2-3 gyermeket is vállalhatsz, mert efelé haladunk ismét, hogy legyen aki majd kisegít, meg eltart.

2019. nov. 25. 11:46
 12/29 A kérdező kommentje:

Nekem nem lesz családom.Antiszociális lúzer vagyok,esélytelen hogy párt találjak.

Meg csóró is leszek amiből mem tudok félretenni.

2019. nov. 25. 11:47
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Pedig érdemes lenne gyereket vállalnod, hiszen már az alaptörvény és a Ptk. is tartalmazza, hogy köteles a felnőtt gyerek eltartani rászoruló szülőjét.

S vajon ezt miért tette kötelezettséggé kormányunk és pártunk? Csak nem azért, mert pontosan tudják, hogy az állam nem fog téged eltartani? :)

2019. nov. 25. 15:58
 14/29 A kérdező kommentje:

De nem kellek a kutyának se.21 év alatt még barátokat se voltam képes szerezni,nemhogy feleséget

Meg nem is bíznék benne h eltartana.

2019. nov. 25. 16:19
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem a neoliberálisok vesznek el itt semmit.

Hanem azok,akik a sportba és a családtámogatásba ölnek mindent pénzt.

Ezen kívül másra alig jut.

A neoliberálisok legalább csökkentenék az adókat,amiből tudnál félretenni öreg korodra.

A komcsik viszont beszedik az adódat,és a sporton és a szaporító programon kívül másra nem jut.

2019. nov. 25. 16:38
 16/29 A kérdező kommentje:

A Fidesz pont hogy neoliberális

A sport meg fontos dolog

2019. nov. 25. 16:44
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

„Meg nem is bíznék benne h eltartana.”

Ez nem gond, beperelhetnéd, ha húzódozna. ;)

Nyilván viccelek, de némileg kínomban, mert ez a nyugdíjkérdés mindannyiunkat érint majd.

2019. nov. 25. 18:55
 18/29 A kérdező kommentje:
Akkor 60 évesen leugrok a hídról,mert engem nem lesz senki ki eltartson.Nem lesz családom
2019. nov. 25. 19:10
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

13-as: "Pedig érdemes lenne gyereket vállalnod, hiszen már az alaptörvény és a Ptk. is tartalmazza, hogy köteles a felnőtt gyerek eltartani rászoruló szülőjét."

Nem biztos, hogy ez elegendő érv a gyerekvállaláshoz.

Há' benne van a tőrvénybe'! Megyek is gyereket csinálni

:D

2019. nov. 25. 19:13
 20/29 anonim ***** válasza:

A gyereked akkor sem tartana el,ha törvénybe foglalnák.

Tudod,a hajléktalanságot is be lehet tiltani,meg azt is,hogy levegőt vegyünk,attól még nem oldódik meg a probléma.

2019. nov. 25. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!