Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Felvesszük a harcot a meddőség...

Felvesszük a harcot a meddőséggel. Mit szóltok ehhez? :D

Figyelt kérdés
[link]
2019. nov. 21. 21:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
60%
Nekem az a bajom a cikkben olvasható programmal, hogy a kormány segítő szándékáról próbál meggyőzni, amiben elég nehéz hinni akkor, amikor ugyanezen kormány stadionokat építtet a rábízott közpénzből, mészáros stróman lőrincek szaladgálnak szabadlábon a legnagyobb fideszes, polt péter főügyész jótékony szemhunyása mellett, uszító meg féligazságokon alapuló propagandával árasztják el a köztereket plakát formájában, úgy rohadnak a kórházak, hogy a fizetés több mint felét valamilyen adó formájában elveszik, gyurcsány ferencet és ajtónak rohanó háztáji ellenzéket finanszíroznak, hogy legyen náluk rosszabb alternatíva, stb. Plusz ott van az a faktor, hogy egy rakás törvényesített mutyi nevében szerepel a Nemzeti kifejezés, úgyhogy a mostani Nemzeti Megmencsük A Meddő Férfiakat programról csak az jut eszembe, vajon milyen tendereket írnak majd ki rá, és azzal orbán melyik malacperselye jár majd jól.
2019. nov. 21. 23:48
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Már tudom mi lesz ezután.. Nemzeti lombik program! Már látom a sok ezer lombik mezőket, tisztára mint a Mátrixban.:D
2019. nov. 21. 23:57
 23/31 A kérdező kommentje:

Na de 100 emberből hány ember meddő?

A népesedési kérdés szempontjából teljesen elhanyagolható a számuk.

És gyanítom a férfiaknál is az idősebb korosztályt érinti,akik már amúgy sem fognak gyereket vállalni.

Az elhízás és a dohányzás okozta betegségek között szerintem a meddőség az utolsó,amivel foglalkozni kell.

Sőt inkább az örökbefogadást kellene propagálni az ilyen emberek számára.

2019. nov. 22. 03:30
 24/31 mindentudó99 ***** válasza:
100%
#20 Igen véletlen. Semmi közöm hizzájuk.
2019. nov. 22. 05:42
 25/31 mindentudó99 ***** válasza:
61%
Kérdező te meg majd csak eldöntöd az emberek helyett h9gy örökbe fogadjanak vagy előbb megpróbáljanak saját gyereket. És abszolút nem igaz hogy csak az idősebbek problémái ezek.
2019. nov. 22. 05:45
 26/31 anonim ***** válasza:

Szerintem a mai fiatalemberek máshogy is néznek ki, mint régebben a fiatal férfiak. Nőies a fenekük, nagy és húsos vagy zsíros, ki tudja.

Nem biztos, hogy csak a vízben lévő hormonok a hibásak, hanem a már mindenbe beletett szójadúsítók.

Az se lehet mindegy, hogy a férfiak kiskoruktól olyan alsót hordanak, amiben nincs helye a heréjüknek a szabad lógásra.

2019. nov. 22. 06:01
 27/31 anonim ***** válasza:
Elég fura ez a kezdeményezés, mert aki mondjuk párkapcsolatban él és gyereket akar, de nem lehet neki, az úgy is tett már ellene orvosilag. Ezt szerintem mindenki feléri ésszel magától is. Azokkal szemben viszont eléggé provokatív ez a kezdeményezés, akik egyszerűen nem akarnak gyereket, vagy mi van a homoszexuálisokkal például? Őket is küldeni fogják ezentúl kötelező meddőségi vizsgálatra? Ez a dolog ezer sebből vérzik szerintem.
2019. nov. 22. 06:55
 28/31 mindentudó99 ***** válasza:
Kifejthetnéd vajon miért provokatív ez.
2019. nov. 22. 07:23
 29/31 anonim ***** válasza:

már elkezdték......valahogy vissza kell szorítani az emberiség szaporodását....

Globális probléma, az USA több milliárd dollárt fordít a biokémiai fejlesztésekre....

2019. nov. 23. 09:36
 30/31 anonim ***** válasza:
ennek mesterséges okai vannak szerintem. Talán a levegőben és az élelmiszerben van valami lásd chemtrail. simán elképzelhetőnek tartó, hogy olyan szert permeteznek a levegőből, ami a levegőbe, a talajba és az ívóvízbe jutva hosszútávon meddőséget okoz. A fentebb írt elnőiesedést is magyarázhatja ez. A titkos kormányok minden irányítanak,a genetikánkat is. Úgy van minden ahogy Orwell megírta, nincsenek mártírok, ha valaki észrevesz valami ebből, azt azonnal megsemmisítik, de előtte mehet a 101-es szobába.
2019. nov. 23. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!