Látom továbbra se tudsz érdemben hozzászólni ehhez a kérdéshez se. Ellenben egyre idegesebb vagy. Miért?
2019. nov. 21. 21:43
12/31 anonim válasza:
Elolvastam a cikket, de nem értem, hogy mi ezzel a probléma. A meddőség lassan népbetegség. Sok férfit érint, ráadásul - gondolom - nem szívesen rohangál mindenki havonta az urológushoz meg az andrológushoz. A célkitűzésekkel semmi gond nincs. Inkább az, hogy úgysem lesz ebből semmi, mert több pénz úgyse jut az egészségügybe, aztán, hogy te egyél egészségesebben az pénz és egyéni elhatározás függvénye.
Nyilván értem, hogy megy a "szüljél még ma"-propaganda, ami tényleg gusztustalan, én sem akarok gyereket, de önmagában a meddőség kezelésének javításával semmi problémám nincs.
2019. nov. 21. 21:48
13/31 anonim válasza:
OFF:
takácsZS -vel mi történt? ő ki volt? :)
ON:
A fent említett programmal szerintem nincs gond, valós problémán próbál segíteni
2019. nov. 21. 21:51
14/31 mindentudó99 válasza:
Na látod tudsz te egyenesen is beszélni. És most húzd ki magad.
2019. nov. 21. 21:52
15/31 anonim válasza:
TakácsZS egy fideszes bolond volt aki a nap 24 órájában itt tevékenykedett és tolta a pártpropagandát. Valami oknál fogva eltűnt, vagy diliházba zárták vagy meghalt kórházi fertőzésben. mindentudó is hasonló csak ő még trollkodni is próbál néha ami nem megy neki, takács mindig full komolyan tolta a mérhetetlen propagandát.
2019. nov. 21. 22:01
16/31 anonim válasza:
Ezt a TakácsZS-t akkor valószínűleg a pártközpont küldte?
2019. nov. 21. 22:06
17/31 mindentudó99 válasza:
Még csak hasonló se vagyok mint ez a takács. Szoktam sok dologban kritizálni is a kormányt. A legtöbb hozzászólóval szemben akik csak feketén vagy fehéren latnak mindent. Inkább az nem tetszik egyeseknek hogy ha visszakérdezek valamire . Minthogy már kérdeztem itt is hogy ezzel a belinkelt intezkedéssel pl mi a baj. De a legnagyobb hőbölgők vagy a kerdezőtől semmi válasz nem jött.
2019. nov. 21. 22:13
18/31 anonim válasza:
"Remélem egyre több meddő magyar lesz, így is elég sok van ebből a gusztustalan organizmusból, nem kell több."
És csodálkoztok miért van még itt fidesz 2/3... De ilyenkor jövök rá hogy talán nem is baj, mondom ezt ellenzékiként.
2019. nov. 21. 23:20
19/31 anonim válasza:
Én a kolopelét hiányolom. Az volt még nagy ász fideszes 2011-ben.
2019. nov. 21. 23:34
20/31 anonim válasza:
"És csodálkoztok miért van még itt fidesz 2/3... De ilyenkor jövök rá hogy talán nem is baj, mondom ezt ellenzékiként."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!