Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A turbómagyarok miért egy...

A turbómagyarok miért egy olyan szám miatt gyűlölködnek, ami az összetartozásról szól?

Figyelt kérdés
Szerintük aki nem ismeri és nem áll fel a nélküled című számra az hazaáruló és megalázza a kint rekedt magyarokat. De nem arról szól a dal hogy bármi történjen mi egy nemzet vagyunk? Vagy csak az számít aki ugyan úgy gondolkodik ahogy ők?
2019. nov. 20. 22:22
1 2 3
 11/23 mindentudó99 ***** válasza:
16%
Gondolom tudni kellene olvasni is hozzá ugye? Egyébként cseppet se számít a véleményetek. Már szánalmas itt ez a vergődés amit csináltok de legalább jól elszórakoztattok pl engem is. És hamár gyűlölködés azt egyedül ti csináljátok ti balosok mert nem tudtok leszakadni a témáról. Remélem mrg sok ilyen kérdés kesz élvezet a kínlódásotokat szemlélni
2019. nov. 21. 04:34
 12/23 anonim ***** válasza:
78%
A jobboldal mindig is arról szólt hogy fontos a nemzet, de azt előjogot megtartják hogy eldöntsék, ki számit nekik a nemzet tagjanak. Hiaba születik valaki az adott orszagban, hiaba az az anyanyelve, hiaba el ott, ha nem fer bele az extra kitetelekbe (pl kötelező szeretni azt a dalt) akkor mar nem a nemzet tagja.
2019. nov. 21. 07:01
 13/23 mindentudó99 ***** válasza:
15%
#12 Sajnàlatos hogy egyesek nek képesek külömbséget tenni dolgok között. Senkit se érdekel te szereted e a konkrét dalt vagy nem. Nem is kell szeretni. De nem ugyan az hogy nem szeretsz valamit vagy szándékosan odamész provokálni 68 ezer embert és még kérkedsz is vele az interneten. Tényleg sajnálatos hogy pl te se tudsz különbséget tenni a kettő között. Szerinted bárkit is érdekel hogy te szereted e azt a dalt vagy nem?
2019. nov. 21. 07:42
 14/23 anonim ***** válasza:
30%
Úgy látom végképp a liberálisok agyára ment a gyűlölet :DDDD
2019. nov. 21. 07:45
 15/23 anonim ***** válasza:

Hát én mondjuk eddig a hisztériáig azt se tudtam, hogy létezik ez a dal. Különösebben most se lettem tőle izgatott. :DDD Namost, ha valaki szerint én emiatt hazaáruló vagyok, kb. annyira érdekel, mintha arról tájékoztatnának, hogy Bangladesben eldőlt egy bicikli.

Az egy másik kérdés, hogy ha bármilyen rendezvényen mellettem mindenki feláll vagy bármi mást tesz (leveszi a kalapját, keresztet vet stb.), akkor én ugyanazt teszem, egyszerűen azért, mert nyilván van valami helyzet, ahol így szokás/illik tenni az ott lévőknek. Szóval én nem állok neki tüntetni azzal, hogy egyedüliként ülve maradok. Nem akkora teher megemelni a fenekemet, akármit is gondolok erről a dalról, meg a mögötte levő hisztériáról.

2019. nov. 21. 07:49
 16/23 anonim ***** válasza:
24%

"Namost, ha valaki szerint én emiatt hazaáruló vagyok, kb. annyira érdekel, mintha arról"

Nem is erről van szó, hanem az utóbbiról.

Szerencsére ezek szerint neked is van agyad, nem úgy, mint a liberálisoknak, akik máig nem értik mi ezzel a gáz.

2019. nov. 21. 07:55
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
Ezt a kérdést is töröljétek akkor..
2019. nov. 21. 08:12
 18/23 anonim ***** válasza:
19%
Ha valaki én aztán biturbómagyar vagyok, de erről a fos számról még nem is hallottam.
2019. nov. 21. 08:28
 19/23 mindentudó99 ***** válasza:
74%
#17 Jaj te szény csak nem hogy törölték egy provokatív kérdésed?
2019. nov. 21. 09:14
 20/23 anonim ***** válasza:
71%

Annyira gyűlölöm ha fociba egy zsidó csapat nyer, ha látom mindig a zsidók ellen szurkolok, élvezettel nézem a zsidók arcát ahogy kikap a csapatuk. Gondolom a turbózsidók most fel vannak háborodva... haha

Nem érzetek ebben egy hatalmas adag zsidó gyűlöletet és antiszemitizmust? Pedig csak annyi történt hogy a libsik szövegében a magyar szót kicseréltem zsidóra. Ez az amiről mindenki beszél.... Ha letojod a focit és nem érdekel az nem baj, ha kifejezetten a magyarok ellen szurkolsz mert magyarok, ráadásul ezt úgy csinálod hogy utálod a focit szóval képes vagy végig szenvedni egy ilyet ami nem is érdekel csakhogy etnikai alapon a magyarok ellen szurkolj, az magyar gyűlölet, mégpedig csont nélküli.

2019. nov. 21. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!