A turbómagyarok miért egy olyan szám miatt gyűlölködnek, ami az összetartozásról szól?
A "turbómagyar" elnevezés se a legszebb szerintem.
Egyébként sokan nem gyűlölködnek, csak te azt nem látod vagy nem hallod meg, mert azokra figyelsz, akik igen.
SZERINTEM, te azt nem tudhatod, te el sem tudod képzelni, hogy "szerintük" -a szerinted "turbómagyarok" szerint- mi van.
SZERINTEM, te csak azt tudhatod, hogy miről szól azoknak az élete, akik a Puskásban a VIP szektorban ülve maradtak, amikor az egész aréna kollektiven FELÁLLT. Hogy hogyan viszonyulnak a túlnyomó többséghez azok, akik -kb a VIP-ben lévők fele vagy mennyi- jusztis ülve büszkélkedtek, hogy Ők CSAK annyira ismerik az adott dalt, hogy biztosan tudják, hogy NEKIK nem érdemes felállni, hiszen nekik semmi közük hozzá.
Különben, ha megfigyeled, a dal a magyarok összetartozásáról szól.
Valaki segítsen már. Turbómagyar szövegértés alapján, hol van benne magyargyűlölet?
Bocs, ahhoz végig is kellene olvasni a cikket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!