Hogyan tovább, Jó ez nekünk, miért csinálja ezt a Fidesz?
Felállt a tárgyaló asztaltól az IMF és az EU, és haza repültek.
A világsajtó (CNN - BBC - NYTimes - stb stb) így jelentetett meg cikkeket.
"Nem kellenek koldusok", "Magukra maradtak" és "Értelmezhetetlen politika", "A Magyar jobb oldal tönkreteszi az országot"
látom sok itt az értelmes aki divatból utálja az IMF-t meg az EU-t mert azt hallotta hogy most ezt kell tenni mer ez a menő... szoktatok mostanában gondolkodni?:)))
az ilyen megnyilvánulásaival a fidesz tovább rontja az ország helyzetét meg kb 1 millió deviza hiteles helyzetét.. hasonlóan az államcsődös kijelentéshez.... gratulálunk... ez aztán nagy rendszerváltás volt.. igazi forradalom.. bszuk szét az országot forradalom:)
orbán jól tette?:)) orbán mossa kezeit és matolcsyra mutogat ezügyben:))
és mit tett jól ebben a fidesz? hogy a forint éves mélyponton van? bezzeg mikor az mszpnél elérte a 290et az euro egyből ment a hözöngés hogy ezek tönkretesznek minket... de ez most más, mi?:)) a fidesznek szabad?:))
valaki vezesse le nekem hogy a fidesz eddig mit tett jól ebbe a pár hónapban...
nem szavaztam senkire, mer idén még nem szavazhattam... amugy mdf-re tettem vna voksom...
magyarázd el légyszi az eddigi tetteinek jó oldalát... mert mindenki mondja h húú de jól csinálja.. de mit is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!