Hogyan tovább, Jó ez nekünk, miért csinálja ezt a Fidesz?
Felállt a tárgyaló asztaltól az IMF és az EU, és haza repültek.
A világsajtó (CNN - BBC - NYTimes - stb stb) így jelentetett meg cikkeket.
"Nem kellenek koldusok", "Magukra maradtak" és "Értelmezhetetlen politika", "A Magyar jobb oldal tönkreteszi az országot"
Még ha csak vissza kéne fizetni... De az a baj, hogy a kamataiba beledöglünk. Azt kéne újra tárgyalni, illetve átütemezni az egészet. Én nem a Fideszre szavaztam, de ez a lépés kifejezetten szimpatikus volt tőlük. Csak az a baj, hogy nem volt elég határozott, így ennek a levét megint mi, hétköznapi polgárok fogjuk meginni. Szóval döntse el a kormány, hogy most szembeszegül az IMF-fel és az EU-val, vagy sem, de ne próbálgassa, mert annak nem lesz jó vége.
A szegény bankokat meg kib*szottul tudom sajnálni. Felgyújtani az összeset, de bankárokkal együtt.
"most szembeszegül az IMF-fel és az EU-va"
Te nagyeszű máris zárolták magyarország hitelfelvételét! Holnaptó megnézheted a forint romlását! Örülhettek!
Nem a Fidesz hagyta ott a tárgyalóasztalt, mint te is írod.
"Megvan a pénzünk, hogy felvásároljuk Lengyelországot, Magyarországot és Manhattant" - jeletette ki valaki, akinek a népe évszázadok óta a pénzügyi ügyeskedéseiről híres. Pusztán az van, hogy némi árcsökkenést szeretnének elérni.
"Majd akkor örülj ha az ország fizetésképtelenné válik!
"
Akkor fogok igazán. Viktor egy döntésével sem értettem egyet, azthiszem én szidom itt legtöbbet. De most le a kalappal előtte. Végre tett valami értelmeset is.
"22:01 - Már az is nagy dolog lenne tőlük, ha megtanítanának téged és a hozzád hasonlókat helyesen írni (kiráLY nem J).
"
Ötös helyesírásom volt, Te ostoba paraszt. :)
"Te nagyeszű máris zárolták magyarország hitelfelvételét! Holnaptó megnézheted a forint romlását! Örülhettek!
"
Örülünk is. Ezt már 90ben Antalléknak meg kellett volna lépni. Várhattunk húsz évet, mire végre jött valaki.
Éljen a Kiráj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!