Amúgy szerintem mi nekünk sokkal jobban fáj ez az egész Trianon dolog, mint azoknak akik a határon túl maradtak. Itt sokan álszenteskedne, de ők valójában tojnak a határon túliakra, csak az elcsatolt területekre fáj a foguk valójában.:D
2019. nov. 20. 21:09
12/25 mindentudó99 válasza:
#10 Nyugodtan cserélhetsz egy kárpátaljai magyarral ha szerinted olyan irigylésreméltó helyzetben vannak.
2019. nov. 20. 21:12
13/25 anonim válasza:
<sóhaj>Ha meg akarsz utáltatni valamit,akkor tedd kötelezővé.
2019. nov. 20. 21:24
14/25 anonim válasza:
12! Az ausztriai, szlovéniai, horvátországi, szlovákiai magyarokkal, akik jobban élnek mint mi sokan cserélnének.
Nem csak a kárpátaljai falusi putriban nyomorgó magyarok a határon túliak.
2019. nov. 20. 21:25
15/25 anonim válasza:
Én még azt is támogatnám, hogy Orbán és Kövér életrajza és beszédei érettségi tételek legyenek.
Lehetne egy ilyen kérdés : Elemezze Orbán 2006-os és 2019-es megnyilvánulásait. Keresse meg a politikusi személyiség torzulásának jegyeit a beszédekben.
2019. nov. 20. 21:30
16/25 anonim válasza:
"Lehetne egy ilyen kérdés : Elemezze Orbán 2006-os és 2019-es megnyilvánulásait. Keresse meg a politikusi személyiség torzulásának jegyeit a beszédekben."
Tegyék bele Orbán 1989-es megnyilvánulásait is az emelt szintű érettségi tételek közé!
2019. nov. 20. 21:33
17/25 anonim válasza:
Miért is kellene együttérezni valakivel aki jobban él mint én? Velem ki érez együtt, hogy egy putriban lakok ahol minden a fordítottja annak ami egy normális országban kéne legyen?
2019. nov. 20. 22:05
18/25 anonim válasza:
Igen, mindenképpen. Kötelezővé tenném tárogatón is. Remélem hamarosan bekerül hivatalosan is a NAT-ba. Sőt fősulin szigaorlati vizsgatétellé tenném honismeretből.
2019. nov. 20. 23:46
19/25 anonim válasza:
Te is valami magyarul beszélő xy lehetsz. Mondjuk egy magyarul beszélő román, ha már ennyire nyalod a seggüket! ;)
2019. nov. 21. 00:05
20/25 anonim válasza:
Aha. Még a románok és szlovákok is elismerik, hogy az országukban magyarok élnek, majd pont te mondod meg a tutit. Na ne viccelj már.
Szerintem te meg egy magyarul beszélő senki vagy. Jegyezze meg mindenki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!