Magyarországon miért hagynak az emberek ennyire mindent digitalizálni?
Németországban élek, és mióta nekem is kisiskolás gyerekeim vannak, teljesen ledöbentem, hogy van elektronikus napló, és a gyereknek még esélye sincsen otthonig kigondolni hogy agyja be az 1-t már az anyja rögtön tudja... Vagy esélye sincsen a gyereknek sugárzó szemmel elmondani, hogy 5-t kaptam? Hol van a szülö-gyerek bizalom?
Most meg olvasom, hogy eszmély? Ès, ahogy nézem közlekedésre is jó? Ezzel az eszemélyivel mindenhol ahol használod tudják merre jársz? Ez nekem eléggé úgy tünik, mintha a BigBrother figyelne.
Hova fog jutni ezekkel a világ? Tényleg úgy fognak a magyarok élni, hogy minden mozdulatuk regisztrálva lesz valahol? Mennyi idö kell, hogy belegyenek az emberek chippelve?
"Most meg olvasom, hogy eszmély? Ès, ahogy nézem közlekedésre is jó? Ezzel az eszemélyivel mindenhol ahol használod tudják merre jársz? Ez nekem eléggé úgy tünik, mintha a BigBrother figyelne."
Mire? Milyen közlekedésre? Ez egy ugyanolyan kártya, csak van benne egy chip. Az elektronikus lehetőségei ugyanúgy nem jók sehol semmire, mint ahogy a diákigazolványé sem volt, és nem egy adóvevő, hogy lássák merre jártál.
Az e-naplós szöveged meg sületlenség, semmit nem veszít a társadalom azzal, hogy most már egyből tudják a szülők.
" Ezt a zagyvaságot csak én nem értem vagy másnak is meggyűlt vele a baja?"
Én se értem. De a kérdező lepontozta 0 százalékra a válaszomat. Ennyi érve van csak szegénynek. (első válaszoló vagyok)
Sőt, még a személyautókat is le kell cserélni lovas kordékra, mert a biztos :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!