Ha nem Orban legyen a miniszterelnök akkor ki?
Jól van, kedves kérdező, ha ilyen erős izgalmi állapotban vagy, kapsz egy komoly választ, hogy én kit akarok.
Fekete-Győr András.
Tessék. Megfelel?
Talán azért mert akikről itt te hadoválsz sosem csináltak ilyeneket.
De honnan is tudhatnád ezek mit csináltak 13 éve meg mit nem.
Gyerek voltál akkor is gyerek vagy ma is.
"Talán azért mert akikről itt te hadoválsz sosem csináltak ilyeneket."
Végül is tényleg nem, csak Rogán volt testőre, a maffiaperben elítélt m.Richárd vezetői engedély nélkül másik halálát okozó közúti balesetet csinált. Igazi aranyember.
Ezabeszéd. Gondolom akkor tudsz válaszolni a momentummal kapcsolatos kérdéseimre is igaz?
Miután a semmiből előkerültek megfurták a pesti olimpiát.
Miután ez megtörtent elmentek a Macronhoz szelfizni és felvetetni magukat a pártcsaládjába. Abba a párizsba amibe megkapta pest helyett a rendezési jogot. Véletlen lenne?
Cseh Katalin miert kuncsorog a fészbukján egy olyan szervezetnek adományokért akik a 9.honapban meg abortálják a megszületendő gyermeket a new york állam adta törvényi lehetőségek melett?
A Donáth Anna meg a Fegyőr miért támogat szlovák és román jelöltet a magyar jelöltel szemben?
Cseh Katalin miert megy a nato-hoz egy katonai szervezethez a magyar jogállamiság miatt nyavajogni?
Miért kötnek választási szövetséget a gyurcsánnyal holott ők kijelentették h velük soha.
Fegyőr annó fideszes volt ő maga mondta.
Gondolom azért volt fideszes mert nem tetszett neki a gyurcsany rendszer.
Miért kötött akkor mégis VELE választási szövetséget?
Mi közöm van nekem a Momentumhoz? Soha nem szavaztam egy jelöltjükre se. Se MSZP-sre se DK-sra. Szóval azokhoz sincs sok közöm.
De ha nem vagy buta fiú, akkor tudod, hogy az általad felsorolt dolgokat a Fidesz is szemrebbenés nélkül tenné meg, ha valamilyen terve úgy kívánná.
Fényképeket videókat kérek ahogy M. Richárd éppen Rogán melett pozolva vedi a testi épségét.
Én vidofelvételeket küldtem. Te? Csak össze vissza irogatsz minden baromságot konkrétumok nélkül.
De ha viszonyítani akarod a mostani rendszert 2006hoz képest akkor linkeld be nekem azt ahogy tavaly a rendőrök kilötték a szemüket illetve azonosítószám nélkül lóhátról szétviperázták a szánkokat felgyujtogató tüntetőket.LINKELD
Nem te mondtad a Fegyőrt? Hát akkor meg?
Ja értem
Tehát a fidesz aki epp azon van h novelje a születésszámot majd engedélyezi a 9.honapban történő adoptálást.
A fdiesz aki olimpiát akar rendezni majd átjátsza azt párizsnak.
A fidesz aki segiti a hataron túli magyarokat majd egy roman meg egy szlovák jelöltet támogat a magyar ellenében.
Ez komoly? 😂
Ezek az érveid? A válaszaid?
NEM ÉRTETEK HOZZÁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!