Ha a kormány annyira támogatja a sportot, akkor miért olyan drágám a sportolási lehetőségek?
Figyelt kérdés
2019. nov. 18. 16:08
11/19 A kérdező kommentje:
De ha el is végzem akkor se tudok vele elhelyezkedni szal mind1
2019. nov. 18. 18:35
12/19 anonim válasza:
Amúgy az az mma is tipikus proli dolog. Ütni verni egymást, gratulálok! Tipikus ostoba, ösztönlényeknek való "sport".
13/19 anonim válasza:
Hát ha előre tudod, hogy semmire nem mész vele akkor marhára okos dolog odajárnod...
Menjél inkább valami építkezésre cementeszsákot pakolni!
14/19 árokpart válasza:
Közel sem csak tanulatlan emberek keresnek minimálbért. Rengeteg szellemi foglalkozású ember is annyit kap. Olyan butaságot tudnak sokan írni, hogy az bődület.
15/19 A kérdező kommentje:
És mi van akkor?Én egy proli vagyok,büszkén vállalom is.
Nekem ezt jelenti a sport.Én erős akarok lenni.Az hogy rohangálok egy labda után,semmit sem ér.Attól nem leszek erős
2019. nov. 18. 21:11
16/19 mindentudó99 válasza:
Mi a fenéért tanulsz olyat amiről tudod hogy nem ér semmit?
17/19 A kérdező kommentje:
Közgázra jártam,de az teljesen hidegen hagyott,szóval újrafelvételiztem erre a szarul fizető szakra,
2019. nov. 18. 21:16
18/19 anonim válasza:
Persze kedves árokpart, tudjuk, ismerjük a dumát. Midnenki csóró ebben az országban, mindenki minimálbéres. Hogyne.
19/19 anonim válasza:
Szívesen várunk az edzőteremben. Beállhatsz élő boxzsáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!