Mit szóltok ahhoz hogy Karácsony hazudott?
Ha hasonlóan primitív troll szeretnék lenni, mint itt valaki, akkor azt mondanám, hogy az általad linkelt képen Karácsony éppen gyalogol és nem autóval utazik. Láthatóan a volánnál ül valaki, szóval oda biztos nem is fog beülni vezetni.
Majd folytatnám, hogy lám itt egy másik kép, ahol valóban buszon utazik:
Itt egy másik kép, ahol szintén busszal megy:
Ha meg egyszerűen épeszű vagyok, akkor képes vagyok felfogni, hogy Karácsony utazik mindenféle járművel, attól függően, hogy mikor mivel előnyösebb. Mert sose állította, hogy ő nem utazik autóval, csak egyszerűen előnyben részesíti a környezetkímélőbb módokat.
Nem hazudott, mert sosem mondta hogy kizárólag biciklivel vagy tömegközlekedéssel fog menni. Vagy ha mégis, akkor én ezt elnézem, mert senki sem vehette komolyan. Persze, majd bringázni fog egyik kerületből a másikba. :)
Annyi gyűlöletkeltés van mostanság, hogy valami beteg Hír TV hívő nyomná telibe a gázt és direkt elcsapná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!