Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz hogy Karácso...

Mit szóltok ahhoz hogy Karácsony hazudott?

Figyelt kérdés
Nem azzal van a baj hogy autóval közlekedik,hanem azzal hogy azt hazudta hogy biciklivel és tömegközlekedéssel utazik hogy jobbá tegye a környezetet. Miért kell színjátékot játszania? Akkor másban is hazudozhat ezek szerint?
2019. nov. 17. 11:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
25%
karácsony alkalmatlan!
2019. nov. 17. 13:36
 22/29 anonim ***** válasza:
36%

Ha hasonlóan primitív troll szeretnék lenni, mint itt valaki, akkor azt mondanám, hogy az általad linkelt képen Karácsony éppen gyalogol és nem autóval utazik. Láthatóan a volánnál ül valaki, szóval oda biztos nem is fog beülni vezetni.

Majd folytatnám, hogy lám itt egy másik kép, ahol valóban buszon utazik:

[link]

Itt egy másik kép, ahol szintén busszal megy:

[link]

Ha meg egyszerűen épeszű vagyok, akkor képes vagyok felfogni, hogy Karácsony utazik mindenféle járművel, attól függően, hogy mikor mivel előnyösebb. Mert sose állította, hogy ő nem utazik autóval, csak egyszerűen előnyben részesíti a környezetkímélőbb módokat.

2019. nov. 17. 13:43
 23/29 A kérdező kommentje:
#22 Mint írtam a kérdésben is,de látszólag nem érted a kérdés lényegét. Nem azzal van a baj hogy autóval utazik. De belinkelek neked egy hivatalosabb forrást is,ha érdekel.
2019. nov. 17. 13:47
 24/29 A kérdező kommentje:
#22 Ez egy kép,ami a cikkben van. Nem videó. A tények oldalán fent van a videó. De nem nézted ezek szerint a híreket. Nem hinném hogy kamu lenne a videó mivel tisztán látszik ahogyan beszállt a kocsiba. Ő volt az a videón.
2019. nov. 17. 13:50
 25/29 anonim ***** válasza:
70%

Nem hazudott, mert sosem mondta hogy kizárólag biciklivel vagy tömegközlekedéssel fog menni. Vagy ha mégis, akkor én ezt elnézem, mert senki sem vehette komolyan. Persze, majd bringázni fog egyik kerületből a másikba. :)

Annyi gyűlöletkeltés van mostanság, hogy valami beteg Hír TV hívő nyomná telibe a gázt és direkt elcsapná.

2019. nov. 17. 15:07
 26/29 anonim ***** válasza:
12%
Pontosan erre számítottam. Amúgy meg lesz@rom, minden politikus hazudok.
2019. nov. 17. 15:54
 27/29 anonim ***** válasza:
37%
Az lenne hírértékű, ha nem hazudott volna!
2019. nov. 17. 16:02
 28/29 anonim ***** válasza:
87%
Majd ha az év minden napjában kamerán felveszik, hogy kocsival járkál, akkor elhiszem, hogy hazudott. Az, hogy az első munkahetén kocsival kísérte be egy ismerőse (megjegyzem még az a kocsi környezetkímélő kategóriában volt) az a legkevésbé sem érdekel. Sosem állította azt, hogy ódzkodik a kocsiktól, csak eldicsekedett vele, hogy ő jobban preferálja a tömegközlekedést.
2019. nov. 17. 19:35
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Karigeri egy pojáca, meg őszintén szólva akik megszavazták úgyszintén. Úgy kell nektek!
2019. nov. 17. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!